Alina Cebotari creează ținute care te scot din anonimat

Am prins-o. În sfârșit. Alina a găsit o fereastră liberă pentru a ne povesti despre ea și afacerea ei frumoasă, brandul de haine MIA BELLA. E o maratonistă ce face slalom prin tot felul de întâlniri, stofe și idei ce vor îmbrăca mai apoi zeci de garderobe. O vezi cum se pierde prin gânduri colorate așa cum sunt colecțiile sale, prin dorințele clientelor, dar și ale ei proprii. Vrea să își extindă afacerea și peste hotare. Să știe toți cât de superbe sunt rochiile sau costumele, sau alte ținute ce se nasc la MIA BELLA. Ne-a surprins explozia de stiluri, de vibe-uri și sentimente ce te cuceresc de cum pielea ta simte stofa cusută cu mult stil de echipa Alinei. Ea însă are planuri mari… Și mai mari…

Alina Cebotari: fondatoarea brandului „MIA BELLA”

Foto: Ala Melnic
Am făcut și Economie, și Drept și… m-am reprofilat. E atât de frumos când vezi cum oamenii se bucură de munca ta, când vin clientele și cumpără ținuta visurilor și, pas cu pas, îți devin prietene. MIA BELLA e despre fiecare dintre noi, urmașele Evei. Avem outfituri pentru diverse temperamente, ocazii, mărimi, stiluri și dorințe. Vreau cât mai multe culori vivace, vreau să ieșim din monotonie.

Sunt un om – orchestră. Dirijez un colectiv plin de creație, colecții, strategii. Mă dedic evoluției brandului sută la sută. MIA BELLA e a doua mea casă.

Brandul MIA BELLA a împlinit un an. Dar ce an?! Unul în care am avut parte de tot felul de provocări și ascensiuni. L-am promovat așa cum am știut mai bine. L-am arătat lumii ori de câte ori am avut ocazia. Primele colecții au fost create cu multe emoții, pasiuni, imaginație și, fiecare ținută are trăirea ei, povestea ei de succes.

Poți avea afaceri și în Republica Moldova. Oriunde poți, doar să vrei și să muncești pentru visul tău. Noi suntem propria noastră inspirație pentru a crea ceva de succes. Femeile sunt o sursă, un imbold pentru alte femei care vor să savureze din gustul afacerilor. Sunt născută în zodia Berbec, am o ambiție de nedescris și mereu lupt pentru a vedea dorința materializată. Îmi caut de proiectele mele și vreau ca mult mai multă lume să știe de MIA BELLA. De curând am lansat și un site, www.miabella.md, unde poți vedea colecțiile noastre și comanda on line. Facem livrări nu doar în țară, dar și peste hotare.

Nu cred în compromisuri. Cred în planuri bine conturate. E atât de important să știi ce vrei de la viață, cum să-i ceri și ce să-i ceri, cât vrei de la ea. Viața nu iubește haosul sau oamenii indeciși. Sunt și pentru momente spontane. Planificările rigide uneori pot inhiba libertatea noastră, inclusiv cea de a crea. Nimic nu vine ușor în viață sau, depinde pentru fiecare ce înseamnă noțiunea de ușor. Totul e atât de relativ. Știu că am muncit singură la visul meu și am depus eforturi să-l văd pus pe picioare. Povestea de succes MIA BELLA continuă!

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin