Ana Platonov despre secretul salonului Daria Room la 5 ani de activitate | #40under40

TREBUIE SĂ ÎMBĂTRÂNIM FRUMOS ȘI NATURAL...

ANA PLATONOV

Fondatoare Daria Room

Femeia este frumoasă în toate felurile, dar accentele și grija cu care se păstrează este secretul salonului Daria Room. Aceste secrete sunt în geanta Anei Platonov, care se dedică cu mult profesionalism jobului său. După ani lungi de căutări și muncă zilnică, iată că în 5 ani, ei au cucerit mai mult decât orice altă afacere din ţară, anume pe acest segment. Frumuseţea nu trece niciodată, dacă știi să-i păstrezi farmecul! Iar Ana Platonov trage fermoarul și deschide secrete din povestea ei de succes!

Daria Room marchează 5 ani de istorie frumoasă și, pentru că frumuseţea este darul cel mai de preţ pe care l-am primit de la natură, am creat această oază verde. Orice ar fi, prioritatea noastră rămâne mereu Sănătatea și Frumuseţea clienţilor, poate de aici ni se trage prezenţa continuă în topuri și interesul mass-mediei faţă de activitatea noastră. Cert e că la baza fiecărei alegeri făcute de noi stau beneficiile pe care le putem aduce corpului în materie de Frumuseţe!

Am avut un vis… despre o zi în care orașul va avea un loc unde femeile nu vor fi privite ca o sursa de îmbogăţire.

Am avut un vis că într-o zi un spaţiu de piatră va deveni o oază verde în care natura va oferi ce are ea mai bun pentru relaxare și frumuseţe.

Am avut un vis că cei trei copii ai mei vor cunoaște o mamă muncitoare, dedicată scopurilor ei. Vor avea un exemplu de dăruire și putere de creaţie. Acesta a fost un vis de ieri, care astăzi a devenit realitate! Mai am și alte vise…

Sunt mulţumită de ceea ce este astăzi Daria Room, dar știu că nu trebuie să mă îmbăt cu apă rece. Trebuie să muncesc mereu. Orice poziţie câștigată trebuie menţinută prin calitate și profesionalism.

Motto:

ieri a plecat, mâine încă nu a venit, iar azi merită a fi trăit din plin. azi oferim ce avem mai bun în noi.

În Moldova există atât de mulţi cosmetologi și esteticieni care de multe ori prestează servicii acasă fără să deţină vreun certificat de calitate sau licenţă. Mulţi dintre ei nu au nici măcar studii medicale medii, prin urmare procedurile cosmetologice injectabile pe care le efectuează pot fi riscante pentru pacient. Unii se pot alege cu arsuri grave pe faţă, de exemplu, alţii se pomenesc cu buzele sau pomeţii deformaţi, iar și mai grav e că unii riscă să intre în șoc anafilactic din cauza produselor utilizate.

La Daria Room folosim tratamentele minim invazive pentru a menţine sănătatea fiziologică a persoanelor. Cred că frecventarea constantă a cosmetologului și efectuarea corectă a tratamentelor non-invazive pot oferi beneficii uimitoare, fără a necesita careva injectări. Am eu o poziţie firească despre felul în care trebuie să îmbătrânim: să fie frumos și natural.

Femeie de afaceri? Nu mă percep astfel. Sunt o femeie cu iniţiativă, care iubește ceea ce face. Se pare că din aceste două elemente se poate naște o afaceristă, dar nu acesta mi-e scopul.

Familia mea e locul unde-mi găsesc inspiraţia. Deși e dificil uneori să le ţii pe toate în frâu, cu Doamne ajută reușesc să menţin cumva un echilibru acasă. Uneori e mult mai dificilă munca în familie, decât cea din salon. Cred că o femeie nu poate fi împlinită decât dacă împletește mai multe vieţi: cea de mamă, de soţie, iubită, soră, fiică, prietenă. Orice alegere exclusivă devine dramatică, pentru ca schilodește sufletul.

Fiecare zi e o arenă de lupte, dar dacă ești născut pentru asta și o faci mai mult de jumătate de viaţă, nu te mai miră nimic. Te scoli în fiecare zi cu o agendă plină de lucruri de făcut, îţi ţii telefonul deschis, mintea trează și mergi înainte.

Ana din studenţie și cea de acum este una și aceeași, noaptea visează și ziua încearcă să aducă visul la realitate. Primul meu job a fost de administratoare a unui local și cred că de acolo mi se trage predispunerea pentru disciplină și viziune de lungă durată.

Am făcut totuși o investiţie într-un domeniu mereu în evoluţie. Ar fi o catastrofă profesională să consider că știu și că n-am de învăţat. Drept pentru care sunt pusă mereu cu burta pe carte: teorie și practică. Și mai ales umblu ţara în lung și lat, și nu doar, ci și Europa în căutare de noi inovaţii. Dacă nu călătorești și nu te deschizi, în business, ești ca și mort, pentru ca acea creativitate vitală oricăror decizii ajunge să se usuce.

Dacă te axezi doar pe bani, nu te ţine mult o astfel de afacere. Da, poţi face bani, dar neuitând că pragul ţi-l calcă un OM, cu așteptări, vise, dureri. Un om care vine la tine în căutare de alinare, deseori. Ar fi corect să spunem că o investiţie în domeniul frumuseţii trebuie făcută și cu sufletul, nu doar cu capul.

Mi-a fost greu să înţeleg și să accept că oamenii nu rămân lângă noi mereu. Că investind în ei și în creșterea lor, aceștia pot pleca oricând și deseori o fac neomenește. Am învăţat că orice om e o lecţie și staţi împreună atâta timp cât aveţi ce învăţa unul de la celălalt. Ce fain e în toată experienţa asta momentul când înţelegi că locul gol poate fi umplut de un nou om minunat, dar pentru asta trebuie sa-i dai timpului timp…

Peste ani, vreau să răspândesc Frumosul pe Pământ!

Abonează-te la articolele

Vip Magazin