Anastasia Nichita și Valeriu Mircea – OMUL ANULUI 2023

CAMPIONI MONDIALI

Doi campioni într-o singură casă

Anastasia Nichita și Valeriu Mircea. Doi sportivi, campioni și suflete pereche. Ea – campioană mondială la lupte libere, El – campion interimar la categoria ușoară în KSW. I-a unit iubirea pentru performanță și visul de-a avea o sală de sport. Printre lupte câștigate și pierdute, accidentări și dezamăgiri – se au unul pe celălalt și sunt de neclintit împreună.

Nu există o cheie a succesului, dar este multă muncă, sacrificii, disciplină și cel mai important – dragoste pentru ceea ce faci, doar așa poți atinge culmile succesului.

Dacă am porni de la zero, cu siguranță am merge exact pe același drum. Fiecare eșec ne-a învățat să fim mai buni și să evoluăm. Nu există căi ușoare spre succes.

Eșecul face parte din drumul spre glorie. E normal să pierzi și e important să știi să accepți pierderea. Pe noi, fiecare eșec ne face mai puternici. Revenim în sala de antrenament cu mai multă motivație și ambiție. Acceptăm fiecare meci pierdut cu demnitate, dar analizăm cauzele.

Astăzi am ajuns să fim mândri de noi. Am muncit mult și am încasat multe lovituri până ne-am ridicat pe podium. Toate sacrificiile și greutățile ne-au fost răsplătite, devenind cunoscuți nu doar în țară, dar și peste hotarele ei.

Anastasia: Cel mai mult respect la Valeriu grija pe care o poartă pentru mine. Alături de el mă simt în siguranță. Știu că dacă toată lumea îmi va întoarce spatele, doar el va rămâne lângă mine.

Valeriu: Tot ce căutam la o femeie, am găsit în Anastasia. O respect pentru că mă respectă, este sinceră cu mine, grijulie, fidelă și îmi oferă toată dragostea de care am nevoie.

În viitorul apropiat ne dorim o medalie Olimpică. Toată mobilizarea noastră este spre pregătirea pentru jocurile olimpice. După, vrem să ne căsătorim. Ne dorim o nuntă frumoasă, cu cei mai dragi oameni alături. Un alt vis al nostru este să deschidem o sala sportivă, dar toate astea după ce ne întoarcem cu medalia olimpică din Paris. Să ne țineți pumnii!

O persoană care a primit titlul „Omul Anului” – în primul rând nu trebuie să uite să rămână OM. Să știe de unde a pornit și cine a fost alături de el în momentele mai puțin glorioase.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin