Andrei Crigan | Top Consultanți în afaceri

Fișier

NUME, PRENUME: ANDREI
FUNCȚIA ȘI COMPANIA: CO-FONDATOR GATEWAY & PARTNERS, PARTENER ÎN ROMÂNIA ȘI REPUBLICA MOLDOVA
DE CÂȚI ANI SUNTEȚI ÎN COMPANIE: DE PATRU ANI
NUMĂRUL DE PROIECTE CONSILIATE ȘI ASISTATE: 250+

TOP PROJECT

Gateway & Partners a implementat programul „EXPORT MORNING” – program de dezvoltare a competențelor antreprenorilor moldoveni în vederea unui export eficient. Program realizat pentru Agenția de Investiții, cu suportul financiar al Delegației Uniunii Europene și USAID.
Programul „Export Morning” a presupus organizarea a 11 sesiuni practice pentru companiile exportatoare sau cele interesate de a iniția această activitate, axate pe valorificarea mai eficientă a oportunităților de export pe care le oferă piețele străine identificate drept prioritare pentru Republica Moldova.
Sesiunile s-au desfășurat în perioada 2019-2021, iar în cadrul lor au fost descoperite 19 țări, care prezintă un interes sporit pentru exportatorii moldoveni (România, Polonia, Bulgaria, Germania, Cehia, Italia, China, Rusia, Ucraina, Țările Baltice și alte șapte țări arabe din Golful Persic). Fiecare destinație de export a fost prezentată prin prisma descrierii pieței cu amănuntul, a piețelor de nișă, a vânzărilor pe piețele B2B și B2C, a profilării concurenților, dar și a istoriilor de succes.

Scopul programului „Export Morning” este de a cunoaște și a aprecia nivelul de pregătire a antreprenorilor autohtoni și de a le oferi acces la o platformă interactivă de discuții și schimb de bune practici, unde vor fi prezentate informații tehnice legate de export (statistici, informații privind regimuri comerciale, vamale etc.), studii de piață relevante, soluții concrete de înlăturare a barierelor din calea exportatorilor.

CIFRE VALOROASE:

Vorbim în peste 15 limbi de circulație internațională prin membrii echipei noastre internaționale.

În ce domeniu consiliați clienții și care sunt serviciile exclusive pe care le oferiți doar dvs.?
Pasiunea Noastră este Creșterea Vânzărilor Internaționale. Contribuim la consolidarea vânzărilor internaționale ale clienților noștri care nu sunt satisfăcuți de cum le cresc exporturile acestora și oferim competența, echipa și rețeaua noastră. Căutarea de noi clienți și furnizori este serviciul nostru care ne diferențiază de alte firme locale.

Ce solicită astăzi clienții? Ce fel de soluții?
Astăzi clienții își doresc o abordare complexă și o prezență a noastră de la pregătirea proiectului și până la finalizarea cu un rezultat previzibil. Aceasta înseamnă că tot mai des ne implicăm nu doar la căutare de clienți, dar începem cu instruirea personalului clientului, oferind ghidare în planificarea procesului de export și organizarea acestuia, continuând nemijlocit cu cercetarea de piață și căutarea de clienți interesați, și în final organizarea întâlnirilor cu aceștia.

PENTRU A CITI INTERVIUL INTEGRAL, ACCESEAZĂ SECȚIUNEA SHOP ȘI COMANDĂ EDIȚIA APRILIE-MAI 2021.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin