AQUATERRA – Top Branduri 2021

7 ani de experiență în domeniu înseamnă, pentru Aquaterra, cele mai bune realizări ale industriei wellness din lume reunite într-un singur club, extins în 3 zone diferite din Chișinău. Orice obiectiv ți-ai propus: întinerirea complexă a corpului, obținerea unei forme fizice ideale, corectarea estetică a aspectului sau doar relaxare într-o atmosferă de liniște, pentru toate există o singură destinație  Aquaterra.

0 cluburi
lansate în 7 ani!

ISTORIE

Rețeaua de cluburi Premium Aquaterra a fost fondată de compania de construcții Eldorado Terra, cu o poveste de succes de peste 18 ani. Aceasta s-a impus ca o companie de construcții ce își îndeplinește toate promisiunile la timp. Primul club Aquaterra Wellness & Spa a fost lansat în anul 2014. Până în prezent, în Chișinău au fost deschise 3 centre, în sectorul Botanica –„Aquaterra Wellness & Spa”, în sectorul Ciocana – „Aquaterra Fitness Ciocana” și la Râșcani – „Aquaterra Oasis”, inclusiv o școală sportivă „Aquaterra Sport School” și două centre de dezvoltare Star Kids.

DIFERIȚI DE CEILALȚI

Aquaterra este primul și singurul club din Republica Moldova care oferă oaspeților săi o abordare unică a sănătății și frumuseții prin fitness, cosmetologie medicală și o selecție uriașă de tratamente SPA.

Deși are 5 mii de metri pătrați, acesta poate fi considerat lider incontestabil nu doar ca amploare, ci și din punct de vedere al calității și nivelului de echipare și design. Clubul este dotat cu cele mai recente evoluții ale liderilor europeni și americani din industria sănătății și frumuseții.

Zonarea clubului este pe deplin în concordanță cu filosofia wellness, astfel permițând oaspeților și copiilor lor să petreacă timpul confortabil în diferite departamente.

Conducerea și personalul profesionist este asigurat nu doar de cei mai buni specialiști din țară, ci și de profesioniști din SUA, Rusia, Italia, Ucraina și Thailanda.

OBIECTIVE ȘI REUȘITE ÎN 2021

Principala realizare a acestui an a fost deschiderea celui de-al treilea club și a primului centru de wellness Aquaterra, într-un format unic. Aquaterra Oasis este situat pe teritoriul complexului rezidențial premium Oasis Apartments, care în scurt timp a devenit deja semnul distinctiv al sectorului Râșcani.

  • SPA ZONE

Aquaterra Oasis a creat un complex termal cu drepturi depline, care conține toate culturile de scăldat ale lumii, un loc ideal pentru o recuperare completă.

  • Abordare profesională

Sala de sport Aquaterra Oasis este dotată cu cea mai recentă linie de echipamente de fitness Technogym și include: o zonă de antrenament funcțional, greutăți libere și o zonă cardio. Există și diverse tipuri de programe de grup: yoga, pilates, stretching, ore de dans sau antrenament funcțional.

Piscina sportivă Aquaterra Oasis are 25m și un sistem unic de tratare a apei sărate în mai multe etape.

  • Beauty Corner

Pe teritoriul Aquaterra Oasis a fost creat un salon de frumusețe, unde specialiști calificați te vor ajuta să iți evidențiezi trăsăturile, folosind doar produse cosmetice și echipamente profesionale.

PROVOCAREA ANULUI

Principala „provocare” a anului 2021 e pandemia, dar siguranța și confortul clienților a fost și rămâne a fi prioritatea Aquaterra. În ciuda momentului dificil pentru afaceri, administrația companiei a încercat să îndeplinească chiar și așteptările celui mai capricios client.

NOUTĂȚILE BRANDULUI

Aquaterra Oasis este primul club de wellness în format cameral din Moldova. Cel de-al treilea club are însă un format mai privat. Un club pentru cei care înțeleg și apreciază calitatea. De asemenea, a fost adus în țară primul aparat Ultraformer 3. Singura inovație din lume pentru lifting SMAS, modelarea feței și a corpului.

PROMOVARE

Aquaterra folosește o varietate mare de instrumente de publicitate, de la rețelele de socializare, la radio și TV. Totuși, pentru ei publicitatea digitală este cea mai eficientă.

AȘTEPTĂRI DE LA NOUL AN

Pentru anul viitor își propun să lanseze cel de-al treilea centru de dezvoltare StarKids la Râșcani, care va fi amplasat pe teritoriul ansamblului rezidențial Oasis Apartments, lângă Aquaterra Oasis.

Anul trecut nu a fost ușor pentru noi, a decedat Boris Pavlovich Shvartsman, unul dintre fondatorii și liderii Eldorado Terra, al lanțului de cluburi Aquaterra, centrele de dezvoltare pentru copii Star Kids, complexul rezidențial Oasis Apartments și centrul comercial Oasis. Pentru noi toți, aceasta este o pierdere de neînlocuit, iar faptul că îi continuăm munca prin lansarea de noi proiecte este un omagiu adus memoriei lui.

OLGA IFTODII

MANAGER GENERAL AL REȚELEI DE CLUBURI AQUATERRA

Abonează-te la articolele

Vip Magazin