Armele secrete ale Oliei Tira

O prezenţă tulburătoare, hipnotică, seducătoare. Prin fiecare apariţie a sa, îţi taie respiraţia și îţi incită simţurile. Olia Tira știe să își folosească armele secrete atât pe scenă, în viaţă, cât și în relaţia cu bărbatul iubit. Mai mult decât atât, are și un propriu cod al frumuseţii care parcă ar sfida trecerea timpului.

Îmbrăcată în negru și cu părul în vânt, a adunat și combinat contrastele într-o armonie desăvârșită, creând un „cocktail” boho-chic. Și-a asumat rolul de femeie fatală și nu a regretat. Sexualitatea a prins valenţe necunoscute.

În fiecare om se ascunde binele și răul, care sunt într-o luptă zilnică. Totuși câștigă doar acea parte pe care o alegem și prin care vorbesc faptele noastre. În ceea ce privește sexualitatea însă, cu omul meu drag mă pot dezlănţui și pot da frâu liber pasiunii arzătoare, pentru că bărbaţii, cel mai mult, iubesc această fire a femeilor! Pentru diversitate, cred că femeia trebuie să îmbine diferite calităţi și, după cum spun bărbaţii, femeia ideală este o mamă bună, la bucătărie – o gospodină desăvârșită, iar în pat – o femeie seducătoare!

20150912-img_6676_opt

Sex-appealul nu este genetic, sex-appealul se educă pe tot parcursul vieţii. Iar, pentru asta, trebuie să-ţi lucrezi exteriorul, comportamentul, personalitatea. Deja, nu mai este pentru nimeni un secret faptul că pentru a arăta sexy, trebuie să fii îngrijită, îmbrăcată cu bun-gust, dar nu este mai puţin important să emani armonie interioară, lumină și încredere în forţele proprii. Anume astea sunt armele mele.

Mi se par străine metodele de seducţie mai primitive de care profită unele femei… Cu toţii cunoaştem că bărbaţii adoră să fie cei care cuceresc. Să nu uităm de demnitatea femeilor, care atrage mult mai mult atenţia bărbaţilor adevăraţi.

20150912-img_7079_opt

Fidelitatea se construiește prin dăruire zilnică, zâmbetul de dimineaţă, cafeaua oferită, gândurile pozitive ce însoţesc persoana iubită și, bineînţeles, prin reciprocitatea iubirii.

De fiecare dată când am posibilitate, îmi cumpăr un bilet de avion și plec undeva departe. Îmi prinde foarte bine când mai schimb anturajul, când pot să reflectez asupra multor lucruri sau, pur și simplu, să mă relaxez. Îmi place să vizitez locuri frumoase, unde îmi încarc fiecare celulă cu energie pozitivă și găsesc inspiraţie pentru planurile pe care abia urmează să le realizez.

 

Text: Daniela Caraiman

Foto: Den Kara

Stil: Olia Stepanenco

Abonează-te la articolele

Vip Magazin