ART GRANIT – Top Branduri 2021

C

0
de angajați în anul 2021

CÂND SPUI ART GRANIT…

Sunt reprezentanți oficiali în România și Republica Moldova a celor 11 companii de talie internațională – parteneri exclusivi, care aduc și o plus valoare produselor Art Granit. Astăzi Art Granit Group reprezintă patru proiecte active: Art Granit, Art Rame, Art Kamin, Slabs și un proiect în dezvoltare. Activează în două țări, Republica Moldova și România, și au un plan de dezvoltare pentru încă două piețe noi. Are 200 de angajați și în jur de 50 consultanți și experți în vânzări, marketing, standarde de calitate, producere și companii outsourcing. În stoc sunt peste 120 000 m² materie primă, iar capacitatea de procesare a companiei este de peste 9.000 m liniari materie primă pe lună.

UN NUME PUTERNIC ÎNSEAMNĂ PAȘI MARI

Succesul de astăzi este cu totul altul față de realitatea din 2009, când s-au lansat pe piața autohtonă. Un pas major spre noi realizări a însemnat extinderea peste hotarele țării, în 2014, când a fost inițiată producerea în România. Odată cu aceste obligații asumate, principii și valori, astăzi numele Art Granit este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate de pe acest segment de piață.

SLOGANUL COMPANIEI: INSPIRAT DIN NATURĂ. CREAT PENTRU VIAȚĂ.

Pune în prim plan una dintre valorile centrale ale Grupului Art Granit – respectul față de natură. Produsele oferite consumatorilor sunt 100% ecologice și sustenabile. Prin respectul față de creația naturii, se tratează cu maximă acuratețe materia primă, iar procesele de producere sunt gândite în așa fel încât să fie redus mult consumul de energie și apă, dar și rata deșeurilor. Acest fapt le-a adus aprecieri din partea grupului internațional Cosentino, fapt pentru care au fost aleși drept reprezentanți oficiali pe piața din România și Moldova. Sloganul asumat redă 100% atitudinea cu care dau viață fiecărui proiect. Inspirația se naște din procesele perfecte ce le parcurge materia primă în natură, la care se adaugă tehnologiile performante, toate acestea pentru a crea un produs finit de calitate superioară, de care clienții Art Granit să se bucure de-a lungul generațiilor.

OBIECTIVE ȘI REUȘITE ÎN ANUL 2021 

În ultimii doi ani, Art Granit a investit în tehnologii și în oameni, fapt care le-a permis să-și mențină nu doar pozițiile de lider pe piață, dar și un ritm constant de creștere. Echipa s-a dublat şi au sporit capacitățile stocului de materie primă – 120 000 mp, cu un volum de procesare de peste 9.000m liniari materie primă pe lună. Datorită prezenței Art Granit pe piața materialelor de construcții, consumatorul a devenit mai selectiv la capitolul valoare și calitate, iar acest fapt a condus spre creșterea companiei într-un timp relativ scurt.

CELE MAI IMPORTANTE REALIZĂRI ÎN 2021

Compania Art Granit a devenit distribuitor oficial, în Moldova și România, a Grupului Internațional Cosentino – cea mai mare fabrică de producere a pietrei tehnologizate din Europa, respectiv a brandurilor Silestone, Dekton și Integrity. Recent a fost semnat un contract cu AFI Group Romania, pentru amenajarea AFI Tech Park București cu piatră ultracompact Dekton.

Într-o altă ordine de idei: au fost instalate noi utilaje de ultimă generație în ambele secții de producere; a fost lansat un nou showroom Art Granit în unul dintre sectoarele centrale din București, unde sunt expuse cele mai de top tipuri de piatră tehnologizată și naturală au fost dezvoltate două linii noi de producere – Oglinzi cu Led și Construcții metalice; au încheiat unul dintre cele mai impunătoare proiecte ale anului – fațada ventilată din granit pentru blocul locativ „Solomon ”.

STRATEGII DE PROMOVARE

„Specialiștii noștri sunt instruiți de către departamentele de marketing ale grupului internațional Cosentino. Preluăm experiența celor mai buni și o adaptăm realității noastre. Datorită parteneriatului cu brandul spaniol, avem acces la cele mai inovative tehnologii și instrumente controlabile, fapt ce ne permite să estimăm o realitate predictibilă. Drept rezultat a acestor acțiuni avem un nume ce se bucură de încredere pe piață, brandul Art Granit fiind asociat cu: responsabilitate, siguranță și calitate”.

Art Granit tinde să devină standard de calitate în timp. Investim în echipamente, expertiză, materiale de calitate și experți. Prin munca de zi cu zi, ce o facem cu dedicație, aducem pe piață cele mai noi soluții și tehnologii în domeniul pietrei. Ne-am propus să construim prin activitatea noastră o lume sustenabilă. O lume ce tratează cu respect ceea ce ne oferă natura, și creează cu profesionalism soluții pentru viață.

MARCEL VUTCARIOV

FONDATOR ART GRANIT

Abonează-te la articolele

Vip Magazin