Astăzi este ultima zi în care poți să-ți votezi favoritul în cadrul concursului „Omul Anului”

Astăzi este ultima zi în care poți să-ți votezi favoritul în cadrul concursului „Omul Anului”, realizat de către revista VIP magazin.  Votingul se va încheia la ora 16.00.

Timp de câteva luni, ați avut șansa să alegeți cei mai buni din cei mai de succes businessmeni, cei mai iscusiți manageri, cei mai siguri piloni ai societății, cei mai obiectivi reprezentanți ai mass-mediei și cei mai ingenioși și creativi oameni de artă – toți cei care au înregistrat în anul 2017 o ascensiune impetuoasă în diferite domenii, făcându-ne prezentul mai luminos, interesant și un pic mai bun. De asemenea, cititorii revistei au avut șansă să propună nume noi care s-au remarcat în 2017 prin activitatea lor și care ar merita titlul „Omul Anului”.

Și astăzi, puteţi vota online o singură dată pe zi în sistem click, acordând un vot participantului preferat, iar dacă doriţi să acordaţi mai multe voturi, expediaţi un SMS la numărul scurt 2320 (tarif: 10 lei inclusiv TVA,egal cu 10 voturi). Voturile trucate vor fi anulate. Prin SMS, puteţi vota nelimitat.
Textul mesajului în format corect va conţine doar numele participantului, de exemplu – Ion Ionescu. Numele participantului trebuie scris fără diacritice și semne de punctuație – Michele Dintrono. Serviciul este disponibil pe tot teritoriul Republicii Moldova, pentru abonaţii „Orange” şi „Moldcell”.

Poți vota aici. 

 

Proiect de Sergiu Gavriliţă
Coordonator: Svetlana Tataru

Abonează-te la articolele

Vip Magazin