Bărbaţi despre femei

Cifra 8 este asociată cu simbolul infinitului, iar femeia este un infinit de emoţii și gânduri. Ziua femeilor nu vine să amintească cât de importante sunt, dar să cimenteze dragostea și puterea, în tot ce înseamnă umanitate. Indiferent de pasiunile, job-urile, spaţiile în care ne aflăm, fiecare om are în viaţa sa femei…
Pentru fiecare femeie există o floare, un zâmbet, o îmbrăţișare.
Pentru fiecare femeie există un bărbat ce o iubește, o așteaptă și se gândește la ea!
Pentru fiecare femeie există o fericire…

Alex Calancea, Instrumentist

Femeia poate fi cântec,
Femeia poate fi zbor,
Femeia poate fi zi liniștită și mare zbuciumată.
Ea poate fi în toate felurile.
Fiți voi, fiți suflet și bucurie, Fiți viață și zâmbet!
Fiți!Alex Gurschii, pictor

Toată arta din lume încă din vremuri străvechi afost făcută în numele femeii, pentru femeie și din cauza femeii. Puterea ei lăuntrică și exterioară va rămîne pentru totdeauna muza, stimulul și inspirația, din care se alimentează orgoliul și sufletul nostru. Toată creația mea este Odă, consacrată femeii. O viață de pictor și bărbat, ca cel mai frumos elogiu, adus pentru iubitele, surorile și mamele noastre. Încă în copilărie, am pictat-o, în creion, pe mama. Un singur sketch. Dar anume mama mi-a fost profesorul de pictură, și, până astăzi, este criticul meu artistic principal! Proiectul meu portretic „Angels and Demons” are ca miez femeia ca esență. Pentru noi, bărbații, femeia este un înger. Însă, pentru ea însăși, femeia adesea este cel mai fioros demon. Cu siguranță, toată arta mea este o destăinuire de dragoste pentru EA!

Andrei Juc, antreprenor IT

În dragoste e ca în sport. Trebuie să ai un antrenor alături care crede în tine mai mult decât crezi tu. Care vede ceea ce tu nu-ți poți imagina și care te susține să mergi înainte spre succes. Lânga mine, partener de viață, în clipe frumoase și dificile este Olga. Am fost super norocos să o am alături. Ca bărbați, trebuie să prețuim și să luptam pentru a oferi tone de zâmbete și să generăm ani de fericire femeilor dragi. Luptăm pe ringul de box, luptăm în viata, muncim pentru a crea valoare și progres. Dar nu uităm să venim cu flori acasă. 8 martie e o zi specială, iar ceea ce putem face noi mai mult este să atragem atenție persoanelor dragi în fiecare zi, iar florile să vină nu doar de sărbători. La mulți ani dragelor.

Dumitru Iova, concept manager Viggo

Femeile trebuie iubite și nu neapărat înțelese. Uneori, chiar dacă crezi că ajungi să o pătrunzi cu mintea ta, poate fi doar de moment. Ele sunt diferite și mereu enigme, aceleași și parcă întotdeauna diferite. Cred că monotonia strică multe relații, fiindcă este nevoie de o continuă diversificare. Da, noi bărbații ne împăcăm mai bine cu lipsa de varietate, pe când femeile nu. Datorită energiei și sutelor de idei pe care le au, ajungem să le iubim necondiționat, să le oferim dragostea și protecția noastră. Orice femeie e frumoasă, e gingașă, e puternică, în special când este apreciată de jumătatea ei. Pe 7 martie, Olga își sărbătorește ziua de naștere, cu acest prilej îi doresc să aibă inspirație continuă, sănătate și fericirea de a vedea în fiecare zi lucrurile și clipele frumoase din jurul ei.

Eugen Furculiță, fondator #plincuvin wine boutique

O femeie fericită este o sursă de lumină și inspirație pentru toți cei din jur. Nu mai trăim timpurile în care ne împărțim rolurile, acum putem face lucrurile împreună, cu dragoste, deschidere și respect. Pe soția mea Sabina am cunoscut-o cu 19 ani în urmă la un joc de dezbateri, eu fiind arbitru, ea în calitate de jucător. Suntem împreună de 17 ani, căsătoriți de 11, iar cu fiecare zi am înțeles că merită mai mult și mai mult. Cele mai romantice seri au fost cele petrecute în Italia, în micile noastre vacanțe. De ce anume Italia? Pentru că e țara în care Sabina și-a făcut o parte din studii, și o consideră a doua sa ”casă”, unde își dorește tot timpul să revină, și eu împreună cu ea. Ceea ce le doresc tuturor femeilor este să-și aducă aminte de cine sunt și de puterea pe care o au de a deveni oricine își doresc. La toate astea, să simtă fericirea viselor împlinite și dragostea oamenilor dragi.

Alex Luca, prezentator TV

Şi totuşi e frumos acest 8 MARTIE pentru că înmugureşte semnul infinitului într-un început de primăvară. Şi cine dacă nu femeia este întruchiparea infinitului?! Ziua de 8 MARTIE poate fi una specială doar dacă femeile sunt speciale în fiecare zi! Cu aceleaşi flori oferite, cu aceeaşi afecţiune dăruită, cu aceeaşi grijă demonstrată… Asta se numeşte dragoste necondiţionată! Iar „te iubesc-ul” şoptit, strigat, cântat sau durut – trebuie să fie fie simţit înainte de toate. Iată de ce mi-am propus să storc fiecare strop de primăvară din 8 MARTIE ca să-ŢI ajungă pentru toate zilele anului. Nimic nu-i mai frumos decât o toamnă primăvăratică sau o iarnă în desprimăvărare. Vara vine la pachet, mai ales că e a doua, după PRIMAvară. Te iubesc de 8 MARTIE! Şi în fiecare zi…

Petru Moiseev, toboșar

Mama este cel mai de preț suflet pe care îl are un om alături, fiind persoana care ne-a dat viață, ne-a îngrijit și care ne iubește și ne ajută necondiționat. Mama este numai una, ea te ceartă și tot ea îți alină durerile. Mama – bucurie și sens. Felicitări în zi de 8 Martie!

Cătălin Ungureanu, copywriter

Felicit toate organismele vii care reușesc să împace, în structura lor, combinațiile de cromozomi XX și XXX. Felicit femeile care nu se lasă mințite de curentul body positive și care nu se declară discriminate sau hărțuite la cel mai mic disconfort. Felicit femeile conștiente că nu au niciun organ în plus, care să se cheme „coroană”. Felicit femeile care nu își găsesc consolarea în postări care încep cu femeia este. Femeia nu ESTE. Femeia POATE FI; dacă vrea. Noi toți putem fi monștri și putem fi comori neprețuite, dacă vrem. Nu avem valoare apriorică fixă; avem potențial; pe care-l valorificăm, dacă vrem. Ceea ce POATE FI femeia, dacă vrea, este absolut sublim. Finețea, blândețea, eleganța, voluptatea, onestitatea, decența, amestecate echilibrat, au un efect pur și simplu amețitor, trezind dorință, și, în același timp, respect. Fiecare bărbat știe asta. Felicit orice efort și strădanie care aduce femeia mai aproape de ceea ce poate fi; dacă vrea.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin