BAUMIT – Top Branduri 2021

Baumit este lider în domeniul materialelor de construcții. Și datorită experienței care începe tocmai din secolul XVIII, dar și a produselor moderne de înaltă calitate, a dinamismului, inovației, viziunii și a conceptelor de marketing orientate către viitor! Managementul atent al resurselor naturale este centrul procesului de producție, iar acest fapt poate fi observat în caracteristicile oricărui produs testat.

0
DE ANGAJAȚI ÎN TOATĂ LUMEA

ISTORIA BAUMIT

Ceea ce a început cu un cuptor de var în 1810, avea să devină ulterior unul dintre cele mai de succes branduri de materiale de construcții din Europa. Brandul Baumit a fost înființat în anul 1988, prin fuziunea a două companii austriece din acest domeniu.

SIH – Schmid Industrieholdung este un grup internațional cu peste 110 companii prezente în 25 de țări. Printre acestea se numără: Austrotherm, Murexin, Lorencic, Calmit, Furtenbach, Wopfinger Transportbeton, Ortner, Wahrheit, Kettner și, nu în ultimul rând, BAUMIT – lider de piața sistemelor de termoizolație, tencuieli și șape.

Compania de familie are sediul în Wopfing (Austria) și aproximativ 6.500 de angajați, în toată lumea. Proprietarul Mag. Robert Schmid este și CEO Baumit Group.

PERFORMANȚE

Baumit este acum reprezentat în peste 25 de țări din Europa, se plasează pe locul III la categoria mortar uscat și rămâne a fi Nr. 1, neînvins, în sistemele de termoizolație din Europa Centrală și de Est. Motto-ul companiei este „respectați-vă rădăcinile, mențineți continuitatea și identificați oportunitățile”.

FILOSOFIA COMPANIEI

Managementul calității și protecția mediului au fost temeliile corporative ale fondatorilor Baumit și sunt puse în aplicare și astăzi în mod consecvent.

Astfel de principii de guvernanță corporativă sunt orientate spre atingerea obiectivelor economice și ecologice. Utilizarea durabilă a resurselor, minimizarea consumului de energie și a emisiilor, optimizarea materialelor prime și utilizarea eficientă a combustibilului sunt sarcini prioritare pentru Baumit.

BAUMIT ÎN REPUBLICA MOLDOVA

Compania Baumit România activează pe piața din Republica Moldova începând cu anul 2006.

În toți acești ani, consolidarea companiei la nivel local s-a realizat prin succesul creat în rândul clienților finali, arhitecți și parteneriate de durată, lăsând în urmă cele mai frumoase obiective de referință.

Produsele Baumit ocupă un loc important atât pentru înfrumusețarea clădirilor la exterior, cât și pe interior, prin utilizarea celor mai bune soluții și materiale inovatoare dezvoltate în cadrul companiei.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin