Bursa „Sergiu Gavriliță” oferită de VIP magazin pentru studenții Facultăţii de Jurnalism și Științe ale Comunicării, USM

Revista VIP magazin este un produs media notoriu din Republica Moldova, fondat de  jurnalista Rodica Ciorănică şi de regretatul Sergiu Gavriliță. Cu o activitate de 17 ani, aceasta a influențat și remodelat elitele moldoveneşti, promovând valori și notorități din toate domeniile, evenimente și fenomene în pas cu tendințele timpurilor.

Sergiu Gavriliţă a absolvit Facultatea de Jurnalism USM în 1995. Timp de mai mulţi ani a fost secretar general de redacţie al primului cotidian naţional de la Chişinău – FLUX, iar din 2004 a fost unul dintre fondatorii revistei VIP magazin. A iubit adevărul şi jurnalismul de calitate. A fost autorul celor mai impresionante proiecte marca VIP magazin. Între acestea: „Cei mai influenţi moldoveni”, „Omul Anului”, „TOP Brands”. Sergiu Gavriliţă a decedat în urma unei boli grave pe 9 octombrie 2018, la vârsta de 45 de ani.

În memoriam jurnalistului Sergiu Gavriliță anunțăm lansarea unei burse în valoare de 10.000 de lei pentru cel mai bun student al anului academic 2021-2022 al Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării, USM. Bursa are scopul de a încuraja viitoarea generație de jurnaliști, dornici de a învăța şi face meseria aici, acasă.

Criterii de selecție:

  • Scrisoare de motivaţie
  • CV
  • Buletin
  • Scrisoare de recomandare din partea unui cadru didactic al facultății, avizată la Decanatul FJSC
  • Carnetul de note/fișa academică
  • Prezentarea unor materiale media produse de candidat, apărute în presă în intervalul 1 ianuarie 2021 – 31 octombrie 2021 (linkuri, capturi de ecran, materiale PDF, materiale scanate etc).

Dosarele vor fi prezentate, în format print sau electronic, până la 1 noiembrie 2021.

Adresa: str. Șciusev 73 | Adresa electronică: [email protected]

Ulterior, candidații vor participa la o convorbire cu echipa redacţională, formată din jurnalişti cu experienţă în mass-media şi comunicare. Câștigătorul bursei va fi anunțat în cadrul Galei Omul Anului 2021.

Redacţia „VIP magazin”

Abonează-te la articolele

Vip Magazin