Carla’s Dreams – Showbiz | Omul Anului 2020

Fișier

Funcție: Artist
Data și locul nașterii: Republica Moldova
Coordonare: Svetlana Tataru
Foto: Arhiva “Global Records”

În opinia lui, în 2020, realizări importante au avut medicii, oamenii de știință și persoanele care au menținut funcționarea societății. „Noi am încercat, însă, să fim maxim disciplinați în ce privește respectarea normelor de sănătate publică și asta poate e ceea ce ne poate face mândri de ceea ce am făcut pe parcursul ultimelor luni”, mai adaugă cel care pe parcursul anului trecut ne-a amintit tuturor de scara doi de la etajul șapte. În pofida timpurilor zbuciumate, Carla’s Dreams a adunat performanțe frumoase. Piesa „Secrete” s-a menținut timp de 11 săptămâni pe poziția I în topul „Mediaforest” fiind declarată și hitul verii 2020. Aici mai putem adăuga circa 40 de milioane de vizualizări ale celor trei piese lansate din martie 2020 încoace. Contul de YouTube Carla’s Dreams care a atins un miliard de accesări și numără peste 1,6 milioane de abonați la moment. Tot în 2020, în cadrul show-ului The Artist Awards din România, Carla’s Dreams a primit două premii: „The Artist Of The Year” și „Best Collaboration” cu Irina Rimes pentru „3 inimi”. Iar acum se mai adaugă una – Trupa Anului în opinia revistei „VIP magazin”.

EU FAC CONTENT. Când este apreciat, sunt fericit.

DACĂ M-AȚI ÎNTREBA CARE ESTE CEA MAI IMPORTANTĂ REALIZARE a mea aș menționa că e la fel ca și cu însemnătatea Revoluției Franceze, adică e devreme de spus. Dar dacă serios, sper că e în viitor.

SUNTEM DESCHIȘI LA ORICE PROPUNERE UTILĂ (pentru public) în realizarea unui duet cu artiștii de la noi sau internaționali. Nu batem la cap pe nimeni, însă.

CE M-A INFLUENȚAT să-mi aleg cariera în lumea muzicii? Din perspectiva „butterfly effect” — lista e lungă și diversă.

COVID-19 ne-a afectat mai mult decât ar părea, mai puțin decât ar fi posibil.

AM DESCOPERIT O NOUĂ pasiune — ieșitul îndelungat, fără temei, din casă.

NU ȘTIU DACĂ E NEOBIȘNUIT sau dacă e talent în general, dar mi s-a spus că pot răspunde la întrebări fără să răspund.

DECIZIILE… Au fost multe. Care au fost mai dificile nu pot răspunde, pentru că e personal, dar nu vă imaginați nimic extraordinar. Dileme, pe care majoritatea dintre noi le-a avut într-un fel sau altul pe parcursul vieții.

REPUBLICA MOLDOVA este o comoară, în adâncuri înfundată.

OARE CUM VA FI LUMEA, dacă măcar pentru o zi ar face patru vizite? La un orfelinat (inclusiv pentru copii cu dizabilități), la un spital cu profil oncologic, la o pușcărie și la un cimitir…

„AM ÎNCREDERE ÎN TINE”. Au fost cel mai frumoase cuvinte spuse în adresa mea vreodată.

NU CRED CĂ VA FI CAZUL să fiu menționat cândva prin manualele de istorie. Dacă ar fi să-mi imaginez cumva, atunci probabil că va fi pe lângă cuvântul „Editura”.

AȘTEPTĂRI OPTIMISTE am de la 2021. Dar prudente. Dar optimiste în general. Dar, totuși, prudente.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin