Cel mai fierbinte eveniment al verii! Vezi cum a fost la gala Top Sexy 2022

Vara anului 2022 a debutat cum nu se putea mai bine. Aseară, într-un cadru superb găzduit de Queen Residence (Sala de Aur), și inspirat de partenerul general al evenimentului – Land of Basarabia, VIP magazin a adus încă o dată un omagiu celor mai sexy femei de la noi.

A fost o seară a deliciilor: femei frumoase, vinuri delicate și premii neașteptate. Anul acesta am renunțat la voting și clasament. Am decis că orice femeie este cea mai sexy.

Atmosfera evenimentului a fost întreținută de actorii de la Geneza Art. Cristian Perepeliuc s-a simțit ca peștele în apă în rol de prezentator, iar Viorel Cozma și Nicu Țurcanu ne-au emoționat cu un monogol dedicat sexului frumos.

Interpreta Alessiah a venit tocmai de la București pentru a ne prezenta noul său videoclip: „Summer Feeling”. Artista ne-a cucerit cu energia pozitivă și rochia absolut spectaculoasă semnată – Morphine (brand autohton).

Prezența Diannei Rotaru a fost strălucitoare atât la eveniment cât și pe coperta, Top Sexy 2022.

Dianna a aprins seara cu două melodii dansante din repertoriul său.

Invitații serii s-a răcorit cu vinurile Land of Basarabia și spumantul Cricova, iar cei care au vrut o cafea bună au fost serviți de Julius Meinl.

Casa Rinaldi ne-a delectat cu cele mai delicioase preparte, iar cei de la Cohya ne-au îndulcit cu cele mai savuroase dulciuri.

Mulțumim partenerilor, care au bucurat invitatele noastre cu premii generoase: Daria Room, Altavita, Cricova, Furla, Tous, Aquaterra, Cristis Beauty Salon, SPA by BERD’S.

Fii cu ochii pe VIP magazin. Curând vei putea vedea toate fotografiile de la evenimentul Top Sexy Femei 2022.

Mulțumiri speciale partenerului general al evenimentului – Land of Basarabia.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin