Chișinăul găzduiește Primul Forum de Nutriție din Moldova

Tu știi ce mănânci? E întrebarea care ar trebui să te pună pe gânduri măcar o clipă. Dacă conștientizezi cu adevărat că ești ceea ce mănânci, atunci în această primăvară ai soluții și răspunsuri la multe întrebări legate de nutriție. Primăvara e pentru schimbare, iar pentru mulţi asta ar însemna să vrei să fii în formă. În acest sens, nutriționistul Victoria Ursu a inițiat organizarea unui eveniment în premieră pentru țara noastră: Primul Forum de Nutriție din Moldova.

Ce presupune acest eveniment?
7 speakeri, printre care nutriționiști calificați, doctori, psihologi, persoane publice și producători autohtoni, vor vorbi împreună și separat despre ”mâncare”: cum o alegem pe cea care ne hănește cu adevărat?!

Evenimentul se organizează duminica pe 6 mai 2018 în intervalul orelor 12:00 – 18:00 și nu te va lăsa plictisit. Se dorește ca acest Forum să devină o tradiție în fiecare primăvară, dacă publicul va fi interesat de un stil armonios de viață. În cadrul evenimentului va avea loc un târg și prezentare de produse autohtone, pe care nutriționiștii le-au testat și le recomandă cu toată încrederea, un fourshette delicios și tombolă cu premii.

Preț bilet: 200 lei.

Biletele le poți comanda inclusiv cu livrare la domiciliu aici:  sau aici.

Pentru detalii sau achiziționare bilete de la THEIA Centru de nutriție, poți apela la nr. mob. 060784276 (Victoria).

Eveniment organizat de THEIA Centru de nutrițiewww.theia.md.

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin