Coafură și machiaj profesionale

Grimerkka Studio a fost creat pentru oamenii obișnuiţi cu deservirea la cel mai înalt nivel de către adevăraţi profesioniști. Salonul pune la dispoziţia clienţilor săi servicii destinate pentru satisfacerea tuturor necesităţilor estetice: tunsori pentru femei și bărbaţi, tunsoare cu foarfeci fierbinţi, aranjări, coafuri, vopsirea părului, hair spa, ­make-up, modelarea sprâncenelor cu henna, manichiură – toate efectuate cu grijă și profesionalism.

iana1_optMeșterii de la Grimerkka Studio utilizează produse apreciate pentru calitatea înaltă a componentelor pe care le includ.

Durata medie a unei coafuri, inclusiv aranjarea și tunsoarea, este de 45 de minute – o oră, vopsirea părului durând până la trei ore. Produsele profesionale garantează menţinerea coafurilor până la trei zile, iar a culorii după vopsire – până la șase luni. În cazul unui balayage, nuanţa se menţine cu ajutorul produselor profesionale pentru păr vopsit în parte: blond, brunet sau roșcat.

Meșterii salonului vă vor oferi cele mai bune sfaturi pentru menţinerea culorii firului de păr pentru o perioadă cât mai îndelungată, dar și pentru păstrarea structurii intacte a acestuia, cum ar fi aplicarea uleiului după spălarea capului, ceea ce va conferi elasticitate părului, sau efectuarea saunei pentru păr, pe timp de noapte.

Salonul pune la dispoziţia clienţilor săi și servicii de make-up, necesare pentru un look special. Dispunând de o varietate complexă de culori și de pensule profesionale, meșterii salonului creează machiaje pentru toate tipurile de femei, conform ultimelor tendinţe și în funcţie de preferinţele individuale.

 

Părerea specialistului „Grimerkka Studio”:

Nu vă temeţi niciodată de schimbare, aveţi încredere în forţele proprii! Lumea ar deveni mult mai frumoasă dacă fiecare dintre noi ar dărui o părticică din frumuseţea sa interioară și exterioară celor din jur.

3544102.jpg
Adresa:

Chișinău, str. Nicolae Iorga 8

Mob: +373 (69) 488 572

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin