Copiii tăi își doresc un câine? Iată cele mai prietenoase rase

Copii tăi visează la un cățel? Înainte să spui că e o corvoadă mai bine analizează toate influențele bune pe care le poate avea un animal de companie asupra comportamentului celor mici. Câinii îi pot învăța pe copii cum să fie mai responsabili, mai cooperanți, dar și ce este compasiunea.

Mai devreme sau mai târziu orice copil le cere părinților un cățel, așa că e foarte bine să fii pregătit. În ceea ce privește calitățile unui câine potrivit pentru familie, este necesar să verifici dacă animalul are un bun temperament, este rezistent, răbdător, inteligent și are nivelul de energie pe care ți-l dorești.

Iată care sunt rasele de câini care au calitățile ideale pentru a dezvolta relații armonioase cu cei mici și care se pot integra cu ușurință în orice familie.

Golden Retriever

Un astfel de câine este loial, blând, inteligent și interacționează extrem de bine cu copiii, pe măsură ce aceștia cresc. Ține cont că are nevoie de mișcare, dar pentru că iubețte copii nu va fi o problemă să alerge cu ei prin grădină sau parc.

Labrador Retriever

Acest câine este ușor de dresat, iar dacă îi vei acorda atenția necesară, acesta va deveni amuzant, iubitor și foarte ascultător. Apropo, e plin de energie.

Bulldog englez

Aceasta este una dintre cele mai calme rase de câini. Este blând, prietenos cu copiii și suficient de mic, astfel încât cei mici să se poată juca și interacționa cu ușurință cu el. Sunt extrem de protectori cu cei mici și au grijă de ei în orice situație periculoasă. În același timp, au un nivel scăzut de energie, așa că nu au nevoie de plimbări lungi și dese.

Beagle

Dacă cel mic pare că nu rămâne niciodată fără energie, atunci cea mai bună alegere este un beagle. Acești câini isteți și prietenoși au nevoie de multă mișcare și, uneori, pot pleca singuri în aventuri pe cont propriu, dacă nu ești cu ochii pe ei.

Collie

Câinii din rasa Collie sunt blânzi, ușor de dresat, iubesc copiii și au tendința de a fi extrem de protectori cu cei mici. Dacă ai urmărit filmul „Lassie” îți poți face o idee despre cât de potrivită este această rasă de câini pentru copii.

Cocker Spaniel

 Un cocker spaniel este cunoscut pentru dispoziția sa veselă și dorința de a le face pe plac stăpânilor. Este la fel de fericit să stea pe canapea și să doarmă cu cel mic, cum îi place să alerge prin curte cu copiii.

Setter Irlandez

Setter-ul irlandez este potrivit pentru o familie numeroasă, deoarece îi place să fie înconjurat de lume și să se joace. Câinii sunt prietenoși, jucăuși și inteligenți și se înțeleg bine cu oricine. Deoarece sunt destul de activi, vor avea nevoie de mișcare în fiecare zi.

Pudel mediu

Acest câine este isteț, blând, răbdător, loial, grijuliu și, mai mult decât atât, reprezintă o alegere bună dacă cineva din familie are alergii. Un pudel mediu este extrem de fericit atunci când se joacă în compania celor mici și are un nivel mediu de energie.

Pechinez

Pechinezii sunt câini activi, mereu dispuși să se joace, independenți și sociabili. Sunt rase de câini mici, dar foarte curajoși și pregătiți să se transforme oricând în câini de pază dacă sunt nevoiți să-și apere stăpânul.

Metis

Exista numeroase avantaje în adoptarea unui câine metis. Trăiesc mai mult decât câinii de rasă, nu au nevoie de un nivel de îngrijire ridicat, iar adoptarea unui animal de companie este întodeauna o variantă bună.

Lista poate continua. Tu ce rase mai recomanzi?

Abonează-te la articolele

Vip Magazin