Corina Dascălu: Am tot ce îmi trebuie pentru fericire | #womeninspire

Nutriționistă/ Fondatoarea Detox Delivery Moldova

E fericită… starea ei trece de ecranul telefonului prin care o admir. Multe afaceri asemănătoare cu a ei au încercat să își facă loc, dar doar originalul a rezistat. Livrează sănătate deja de opt ani. Schimbările în viața ei au fost multe, dar zâmbetul și încrederea în ziua de mâine – au rămas la fel…

Am ajuns să mă iubesc și să mă accept așa cum sunt.

Am tot ce îmi trebuie pentru fericire

Te văd pe rețele atât de fericită și pozitivă… Pur și simplu radiezi! Cărui fapt se datorează lumina ta? 

Iubirea este lumina, lumina pe care cu toții ar trebui să o găsim în interiorul nostru și s-o menținem vie, nu să așteptăm să vină cineva să o aprindă. Sunt un om fericit pentru că am tot ce îmi trebuie pentru a fi. Mă am pe mine sănătoasă, frumoasă, deșteaptă, ambițioasă, uneori puternică, dar și de multe ori fragilă. Sunt mama lui Leonard, am o familie care mă susține, prieteni care îmi sunt mereu alături, chiar dacă îi văd rar. Am ajuns să mă iubesc și să mă accept așa cum sunt și probabil asta se vede și se simte dincolo de ecrane.

Am ajuns să mă iubesc și să mă accept așa cum sunt.

Ai trecut printr-o despărțire, dar iată din nou ești fericită, alături de un alt bărbat. A fost grea recuperarea sau regăsirea? 

Am trecut prin mai multe despărțiri la ai mei aproape 34 de ani. Fiecare despărțire mi-a adus multe lecții. Pe unele le-am învățat, pe altele încă le mai învăț. Recuperările sunt lungi și dureroase, important e să accepți durerea, să trăiești cu ea și să o respiri de fiecare dată când simți că te copleșește. Toate aceste tehnici le-am învățat la cursurile de psihosomatică și în terapii, care m-au ajutat să am o stare de bine, chiar și atunci când trec printr-o despărțire.

Sănătatea emoțională și cea fizică merg mână în mână pentru tine? 

Corpul nostru este minunat. El funcționează ca un tot întreg, iar un om sănătos poate fi considerat acel care are bifate toate aspectele: emoțional, psihologic și, evident, fizic. Nu știu dacă în vremurile care trăim ne mai putem considera sănătoși, dar eu încerc în fiecare zi să fac ceea ce depinde strict de mine în ceea ce privește starea de bine, adică să-mi alimentez corpul cu hrană sănătoasă, cu apă alcalină, să practic activitate sportivă și să am un somn calitativ.

Ești cred că cea mai cunoscută reprezentantă (de la noi) a tot ce înseamnă detox cu sucuri naturale. Cum reușești să îți menții această poziție? 

De aproape opt ani, la Detox Delivery, livrăm programe de detoxifiere cu sucuri presate la rece și ne menținem pentru că există cerere, există rezultate și oamenii revin la noi pentru o doză de sănătate. În curând voi lansa un nou proiect la fel de sănătos în care voi continuă să ajut oamenii să facă schimbări sănătoase. Proiectul va include livrare de meniuri sănătoase, corect combinate, personalizate. Abia aștept să vă surprind.

Cine sunt oamenii din spatele proiectelor tale? Vorbim de o echipă mare?

Chiar dacă îmi place să fac multe lucruri de una singură, pentru că încă sufăr de sindromul „mai bine ca mine nu le poate face nimeni”, totuși am hotărât în parcursul profesional să apelez la oameni care să-mi pună în practică ideile. Am o echipa mică, dar alături de care pot să pornesc în orice călătorie.

Ce plăceri ai? 

Călătoriile. Le ador, mă încarcă cu multă energie, mă ajută să mă liniștesc sau din contra îmi trezesc entuziasm și îmi dau idei noi de creștere și dezvoltare.

Tu de unde îți ei puterea și energia să le faci pe toate? 

Nu știu. Probabil pentru că fac ceea ce „trebuie”, ceea ce mă face fericită, împlinită și îmi vine ca bonus această energie. Poate pentru că sunt un om care face bine pe pământ – Dumnezeu îmi dă această forță. Sau poate sunt sucurile de la Detox Delivery pe care le beau în fiecare zi (zâmbește).

Ce crezi că își doresc femeile?

 Eu nu știu ce își doresc femeile, dar eu îmi doresc iubire, liniște, pace. Îmi doresc seara să mă culc lângă omul drag și să adorm în brațele lui, să-mi adorm copiii cu o poveste și multe îmbrățișări, iar dimineață să gătesc dejunul pentru toată familia. Apropo, îmi place tare mult să gătesc, probabil de aici a născut și ideea de a găti pentru oameni.

La ce mai visezi?

 Cred că am tot ce îmi trebuie să savurez viața din plin.

text: Eugenia Ion, Foto: arhiva personală

#balansare

Abonează-te la articolele

Vip Magazin