Corina Jarcuțchii, o amatoare a călătoriilor!

Corina Jarcuțchii: Directoarea Executivă „Manhattan Hotel & Restaurant”

Viața m-a învățat că trebuie să fiu puternică, tolerantă și mai curajoasă. Să nu am frică de-a ieși din zona de confort, de-a risca și de-a bea acea șampanie rece după. Și chiar dacă fac greșeli, e și asta o experiență, din ele învăț ce să fac mai departe!

Fericirea mea constă în tot ce înseamnă familie, prieteni, casă, o cafea sau o mâncare gustoasă savurată sub un clar de lună, undeva pe unde nu am mai reușit să ajung.

Am avut o copilărie plină de aventuri și asta datorită părinților noștri care ne luau cu ei în deplasările lor de afaceri. Am cutreierat astfel toată Europa cu mașina, autobusul și cu avionul. Poate din acest motiv, am devenit o amatoare înflăcărată a călătoriilor de orice fel. Am mereu o hartă în mână și merg pe cele mai ciudate străzi, doar ca să descopăr ceva nou și nu ezit să ghidez și pe alții atunci când se rătăcesc. Acum încerc să dezvolt această pasiune și fiicei mele. Și am început de aici, de acasă, vizitând și explorând Moldova!

Fiica mea, Mia Păpădia (așa ne place să o dezmierdăm) este o minune care ne aduce doar zâmbete de bucurie pe fețele noastre. E un perpetuum mobile plin de energie. O fire ce îmi seamănă mult, nu doar la felul cum arată. Aș vrea să-mi moștenească și dorința nestăvilită de a cunoaște, de a munci și de a obține tot ce-și dorește cu propriile forțe.

Mama mea este o femeie puternică și carismatică. E cea care mi-a fost și îmi este un exemplu prin ceea ce face și ce a reușit să facă.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin