Cristina Aramă îți sugerează 3 cărți care te vor marca

Cristina Aramă, manager la diez.md

Nu contează numărul cărţilor pe care le citești, ci impresiile cu care rămâi după lectură. Se întâmplă uneori ca anumite cărţi să mă marcheze atât de mult, încât să mă gândesc săptămâni în șir la conţinutul acestora.

În această vară, Parinoush Saniee a fost o descoperire cu adevărat senzaţională pentru mine. Prin intermediul romanelor sale, scriitoarea povestește despre viaţa femeilor iraniene. Cartea „Cel care mă așteaptă”, pe care am citit-o în trei zile, m-a ţinut cu sufletul la gură, uimindu-mă modul în care ne influenţează religia, tradiţia și descoperind acel Eu care iubește, are pasiuni și aspiraţii, dar se jertfește într-un final.

O altă carte de-a lui Parinoush Saniee este „Tatăl celuilalt copil”. Romanul te trezește la realitate și vorbește despre importanţa sentimentului de a dărui iubire și atenţie copiilor.

„Femeia de treizeci de ani”, scrisă de Honoré de Balzac, este o altă carte ce nu trebuie să lipsească din biblioteca nimănui. După lecturarea acestei cărţi, parcă aș vrea mai repede să ajung la 30 de ani.

TOP cărţi:

1 „Cel care mă așteaptă”
Parinoush Saniee

2 „Tatăl celuilalt copil”
Parinoush Saniee

3 „Femeia de treizeci de ani”
Honoré de Balzac

Abonează-te la articolele

Vip Magazin