Cristina Gheiceanu îți recomandă 5 ținute călduroase pentru zilele friguroase

Fosta prezentatoare TV, proaspătul fashion și beauty blogger Cristina Gheiceanu a cucerit publicul feminin de la noi prin ținutele sale aparent accesibile, însă rafinate. Aceasta oferă sfaturi tinerelor cum să arate șic indiferent de temperatura de afară.

Și, pentru că frigul se manifestă tot mai simțitor în ultima vreme, Cristina îți vine în ajutor și îți recomandă cinci ținute care nu doar îți vor ține de cald, dar și te vor face să arăți impecabil mereu.

  1. Ținuta în pulover roșu

Ador combinația dintre pulover și tocuri. Nici nu mai spun că puloverul are culoarea roșie, care este preferata mea. Cu o astfel de ținută, nu dai greș niciodată. Poți merge la un restaurant, la un film, iar dacă scoți pantofii și pui în picioare o pereche de adidași, poți să mergi liniștită la plimbare.

  1. Paltonul camel

Rar port ținute care să nu aibă o pată de culoare. Cred că asta îmi caracterizează cel mai bine stilul. Paltoanele de acest gen sunt practice, pentru că dedesubt, poți să îndrăznești să porți o fustiță mai scurtă, ori o bluză mai subțire. Așa aș merge la o cină romantică, cu un bărbat deștept.

  1. Paltonul alb

Atunci când nu mai știi ce să îmbraci, pui pe umeri un palton alb, gros și iată soluția. Tricourile cu mesaje îmi par superbe atât timp cât cuvintele de pe tricou te reprezintă. Adaugi o pereche de blugi negri și niște cizme de catifea. Aș spune că e o ținută clasică, în alb și negru, care a căpătat viață datorită eșarfei. În așa ținută aș merge oriunde, chiar și la o plimbare, dacă aș schimba cizmele pe unele fără toc.

  1. Geaca roz

Cea mai comodă ținută, cu siguranță, e asta. Ține de cald și binedispune, mai ales atunci când toți în jur sunt în gri și negru. Pe lângă toate, ceea ce o face minunată este gluga. Astfel, ploile ori ninsorile nu sperie!

  1. Ținuta cu beretă

c3

Aceasta este genul de ținută care demonstrează că poți fi cochetă și stilată indiferent de temperatura de afară. Ține de cald și este extrem de comodă. Fustele negre de jeans îmi par absolut potrivite pentru sezonul de iarnă. De puloverele pe gât nici nu mai vorbesc. Sunt fana lor numărul unu. Cu o astfel de ținută, aș merge la serviciu, în călătorii (dacă excludem tocurile) și, de ce nu, la un restaurant.

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin