CROSTA KITCHEN&BAKERY – Top Branduri 2021

În 2021, Crosta Kitchen&Bakery a împlinit 3 ani! La cât de celebru e însă, pare să aibă mult mai mult. Clienţii atât de mult au îndrăgit acest local, încât îl consideră parte din viața lor. Să iei un mic dejun la Crosta, zilnic, an de an, devine o obișnuință, de la care cu greu te poți abține.

0
de oaspeți care au trecut pragul Crosta Kitchen&Bakery în anul 2021

TESTUL PENTRU SUPRAVIEȚUIRE

Pentru companie, anul 2021, a fost unul de testare a durabilității atât din punct de vedere al relațiilor din cadrul echipei, cât și cu clienții Crosta. 

Din cauza lipsei forței de muncă și în domeniul Horeca, nivelul salariilor de pe piață a crescut, ceea ce a condus la o necesitate de majorare a bugetului pentru fondul de salarii. Pentru Crosta acest lucru nu a fost greu de realizat. Testul l-au trecut cu brio! Compania a putut oferi angajaților săi salarii mai mari și, de asemenea, foarte important, să-și păstreze echipa intactă – o victorie importantă pentru anul 2021.  

Creșterea haotică a prețurilor la alimente, după cum s-a putut observa în această perioadă pandemică, s-a reflectat și asupra prețului la meniurile restaurantelor. Crosta Kitchen&Bakery a reușit însă să păstreze neschimbat costul final al bucatelor, stabilit încă la final de 2020. Acest fapt i-a ajutat să se bucure de mulți clienți și de declarația lor sinceră de fidelitate.

O NOUĂ LOCAȚIE CROSTA BREAKFAST&BAKERY ȘI MULTE ECLERURI 

Din cauza crizei economice în creștere, precum și a dificultăților în menținerea calității produsului oferit, s-a decis închiderea Crosta Breakfast&Bakery, din centrul orașului. Dar, în curând, va fi deschisă o nouă cafenea-cofetărie, unde se vor pregăti Eclerurile iubite de toți, chiar în fața oaspeților. 

270 000 DE ECLERURI AU FOST FĂCUTE ÎN ANUL 2021 

Eclerurile made by Crosta sunt piesa de rezistență, care mereu va avea o priză mare la public, iar vânzările din 2021 confirmă acest fapt. Anume aceste delicii continuă zi de zi să cucerească inimile oamenilor din Moldova și nu numai. 

Cu eclerurile de la Crosta Kitchen&Bakery în 2021:

  • Au fost făcute cereri în căsătorie.
  • Au plecat viitoarele mame la maternitate.
  • Au fost întâmpinați nou-născuții.
  • Au fost trimise daruri în mai mult de 10 țări, ajungând chiar și în Kamciatka.
  • Au fost organizate mai mult de 50 de Candy Baruri pentru diverse evenimente.
  • Îndrăgostiții și-au cerut iertare de la iubite.
  • Au fost concepute cadouri în cele mai diverse și elegante moduri.

Chiar și primarul capitalei, spun cei de la Crosta, și-a făcut o obișnuință din a se delecta cu ecleruri în fiecare săptămână. Crosta merită iubirea clienților lor zi de zi! 

BUCĂTARII – EROII CROSTA PE TIMP DE PANDEMIE

Meniul divers și gustul neegalabil al bucatelor este meritul întregii echipe și, în mod special, al bucătarilor. În 2021 au fost folosite 87 000 de ouă pentru preparea diverselor tipuri de mâncăruri, la care dressingul principal a fost dragostea și pasiunea pentru ceea ce fac.

Bucătarii sunt de-a dreptul eroii anului 2021 pentru Crosta Kitchen&Bakery!

ELENA ANDRONIC

FONDATOARE CROSTA BREAKFAST & BAKERY

Dezvoltarea nu întotdeauna înseamnă cifre mari. Pe timp de criză, păstrarea unor indicatori pozitivi este cea mai bună dezvoltare. Nu este un secret că domeniul Horeca, deja de mai bine de un an și jumătate, se află într-un continuu regres. Multe companii își închid ușile, altele urmează!

E trist să conștientizezi acest lucru! În astfel de timpuri doar clienții fideli mai pot ține în tonus o afacere, iar noi suntem fericiți că îi avem! În 2021, Crosta Kitchen&Bakery, cu mult drag a întîmpinat și a deservit 146 000 de oaspeți, pe care îi așteptăm neapărat și în anul 2022!

Abonează-te la articolele

Vip Magazin