Culoarea și luciul părului sănătos

Dacă ţii cu adevărat la părul tău, vei opta pentru Salonul „Jasmina”. Cu o experienţă de 14 ani, acesta se bucură de o reputaţie consacrată, având o echipă de profesioniști și lucrând cu produse de calitate.

Actualmente, Salonul „Jasmina” are statutul de expert în domeniul frumuseţii, aici fiind aplicate cele mai noi tehnici în beauty. Coaforul salonului, specializat în tunsoare, styling și nuanţare, utilizează produsele japoneze-germane ale prestigioasei companii „Goldwell”.

_75b9223_optVopsirea părului cu produsul „Elumen” este încă unul dintre tehnicile revoluţionare ale companiei „Goldwell”, care ajută nu doar la obţinerea unei nuanţe luminoase a podoabei capilare, ci și la întărirea structurii firului de păr chiar de la rădăcină.

Analog pentru produsul „Elumen” nu există la ora actuală. Acest colorant este potrivit pentru toate tipurile de păr, oferindu-i elasticitate și o strălucire sănătoasă. Paleta cromatică bogată permite obţinerea tuturor nuanţelor, chiar și a celor mai extravagante.

Așa cum coafura relevă multe despre personalitatea unei femei, de revelion, salonul îţi propune mai multe coafuri care te vor face să eclipsezi. Meșterii Salonului „Jasmina” te vor ajuta să descoperi cum să valorifici frumuseţea părului tău prin diverse tehnici de colorimetrie.

Hairstyliștii recomandă coafurile cu volum, în special buclele. Culoarea și calitatea părului reprezintă cel mai important detaliu al unei femei îngrijite. Astfel, specialiștii Salonului „Jasmina” îţi recomandă o mare diversitate de culori „Goldwell”, marcă apreciată pentru păstrarea proprietăţilor firului sănătos. Produsele acestui brand oferă strălucire, păstrând firul de păr catifelat și puternic. Durata vopsirii și a coafării este de trei ore.

Părerea specialistului „Jasmina”:

Nu e neapărat să schimbaţi radical culoarea părului. Cu ajutorul produselor „Elumen”, este posibilă ajustarea culorii, ­alegându-se fie o nuanţă mai închisă, fie una mai deschisă. Încercăm să ne ajutăm clienţii să-ţi exteriorizeze individualitatea, mai ales că produsul pe care îl utilizăm poate fi aplicat în foarte multe moduri. Tradus din latină, cuvântul „elumen” înseamnă „lumină interioară” și, datorită produselor respective, părul pare să lumineze, lucru vizibil mai ales pe părul roșcat sau pe cel în nuanţe suculente de maro (șaten), care sunt în vogă începând cu toamna anului 2016.

Adresa:

Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 134

Tel: +373 (22) 222 275, +373 (79) 109919

www.jasmina.md

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin