Cum împodobim bradul și ce decorațiuni sunt la modă în acest an

Mai sunt zile numărate și ne vom bucura de sărbătorile de iarnă. Pentru mulți dintre noi acest sărbători sunt cu adevărat magice și abia așteptăm să îmbodobim bradul și locuința cu cele mai scliptoare accesorii.

Mulți dintre noi avem un decor prețios pe care îl scoatem la nesfârșit în fiecare an și nu este nimic greșit aici, dar pentru cei care iubesc schimbările și sunt interesați de decor – avem câteva sugestii.

Culori neutre și naturale

Aceasta este principala tendință din acest an. Vorbim de alb sclipitor și verde natural.

Chiar dacă casa ta este colorată, poți crea un efect neutru superb. Folosește aceleași culori, dar tonuri diferite pentru a construi un decor minimalist.

Tonurile de lemn

Tonurile de lemn și alte culori din natură la fel vor fi foarte populare. Această tendință a început în urmă cu câțiva ani, dar chiar și-a luat avânt pentru Crăciunul 2022. Se dorește mai puțin fals și mai mult real! Un copac adevărat sau o ghirlandă adevărată drapată pe scări și pe șemineu.

Anul acesta, brazii „poartă” bleumarin

Se pare că și în acest an, bleumarinul este o alegere populară, iar asta nu este o surpriză având în vedere faptul că este o colorare clară și curată. În plus, panglicile și globurile bleumarin pot fi asortate cu decorațiuni aurii sau argintii pentru un aspect uimitor. Un brad împodobit astfel este perfect pentru living sau pentru spațiul de luat masa.

Bradul tradițional

Potrivit specialiștilor, bradul verde, natural și împodobit cu ornamente roșii, nu se va demoda niciodată. Pe lângă globurile roșii, puteți pune ghirlande, fundițe și alte accesorii aurii. Nu uitați să așezați la baza acestuia cadourile împachetate cu hârtie roșie și albă.

Foto: pinterest.com

Abonează-te la articolele

Vip Magazin