DARA a lansat o nouă melodie.„Brațele demo”sună divin (Video)

Ne era dor de vocea ei. Artista DARA a revenit cu un nou album, iar ieri am ascultat și o melodie nouă de pe „Ruleta”. Acest album este unul foarte deosebit. Artista a mărturisit că și-a pus sufletul pe tavă în aceste melodii:

„Totul are sens, mereu. Ruleta e sus pe toate platformele.

Durerea, întrebările, nereușitele, frica – toate mă duc spre cel mai frumos rezultat. Am învățat să le iau de mână și să merg cu ele în locul în care ele sunt marii profesori. Acești mari profesori au ca scop să mă facă ADEVĂRATĂ. Să mă dezbrace de tot, să mă lase în fața lumii exact așa cum am fost creată. Când am crezut că stelele nu sunt de partea mea, am învățat că stelele mereu știu mai bine. Când am crezut că nu sunt îndeajuns-am căutat oameni de la care să învăț, oameni mai buni. Când am crezut că trebuie să fac într-un fel anume, așa cum spun toți că e bine de făcut- am făcut invers, am făcut CA MINE și DOAR CA MINE.

Ruleta, a trecut prin toate încercările, dar a ajuns azi aici, gata să o ascultați. Îmi promit că de azi lucrurile în viața mea o să se întâmple mai ușor. Mulțumesc tuturor oamenilor care au fost cu mine în această ruletă, pe acest Roller coaster.

Noua melodia e fost lansată ieri pe youtube și a fost cântată în premieră la Radio ZU. Vezi cum sună live, în video-ul de mai jos:

Abonează-te la articolele

Vip Magazin