De ce este mai sigur să obții cetățenia română și pașaport românesc cu JustConsult

JustConsult este compania lider pe piață în domeniul redobândirii cetățeniei românești și de perfectare a documentelor românești. Compania activează de 20 de ani, acordând serviciile legal, echidistant și profesionist în raport cu fiecare client în parte.

Abordăm situația conform fiecărui caz individual și oferim mentenanță pe tot parcursul procesului de perfectare pentru orice tip de documente românești. Oferim soluții pentru orice problemă și situație neprevăzută.  

  Când și cum s-a fondat compania JustConsult?  

Compania JustConsult a fost fondată în 2003. Observând dificultățile cu care se confruntă oamenii atunci când redobândesc cetățenia română, în ce situații complicate ei ajung, fondatorul companiei Ion Guștiuc, jurist de formare, a început să ofere asistență oamenilor pentru a parcurge etapele legal, corect și onest. Această necesitate rezidă din specificul domeniului, care lasă loc pentru multiple infracțiuni sau evaziuni, iar lipsa unor cunoștințe în domeniu, face ca foarte mulți cetățeni să fie mințiți sau să fie păgubiți de intermediari dubioși. 

Pe parcursul a 20 ani de activitate, JustConsult s-a dezvoltat în continuu, iar acum are mai mult de 120 de angajați și peste 370.000 de clienți mulțumiți de serviciile prestate.  

Cum a ajuns JustConsult lider pe piață?  

În această sferă de prestare servicii pentru perfectarea actelor românești este foarte important să rămâi corect față de client și în fața legii.

De asemenea, este important să ai angajați profesioniști, de exemplu: juriști cu experiență, consultanți informați. Cetățenii pot veni la JustConsult cu cazurile lor specifice, iar abordarea individuală este cea mai bună soluție pentru a face un lucru calitativ.

Acestea sunt câteva dintre valorile, de care se conduce compania JustConsult. Iată de ce avem atât de mulți clienți mulțumiți și continuăm să ne dezvoltăm.   

  Ce acțiuni NU întreprinde niciodată compania JustConsult?  

În procesul de redobândire a cetățeniei române și a perfectării actelor românești, deseori, se înregistrează acțiuni ilegale cu scopul de obține mai rapid actele. Problema este că, în cazul depistării acestor ilegalități, cel care merge pe calea respectivă poate rata șansa de a redobândi cetățenia română sau chiar să se trezească cu un proces penal. 

Ilegalitățile pot fi făcute cu, dar și fără știrea ta. Acest lucru însă nu te scutește de răspundere pentru complicitate. Dacă apelezi la persoane sau companii neautorizate îți pot fi furate datele cu caracter personal ori în baza acestora să fie falsificate actele altor persoane, care nu sunt eligibile pentru redobândirea cetățeniei române.   

JustConsult condamnă public aceste acțiuni și nu apelează niciodată la căi ilegale, oricât de complicat ar fi cazul clientului.    

De ce să apelezi la JustConsult?  

  • Compania JustConsult îți oferă consultanță și mentenanță pentru redobândirea cetățeniei române pentru moldoveni și perfectare acte românești
  • Verificăm corectitudinea actelor din dosar și ne asigurăm să nu fie nici un document lipsă sau eroare în acte; 
  • Ne ocupăm de corectarea greșelilor, dacă sunt identificate;  
  • Abordăm cazul tău individual, oferim atitudine profesionistă și respectuoasă;  
  • Garantăm respectarea procedurilor legale și respectarea termenelor prin contractul de prestare servicii, pe care îl semnăm la începutul colaborării; 
  • Oferim siguranța datelor tale cu caracter personal, pentru că suntem singurii prestatori de servicii din sfera perfectării actelor românești, înregistrați în calitate de operatori de date cu caracter personal; 
  • Facem programarea în locul tău, acolo unde este cazul; 
  • Îți punem la dispoziție transport România tur-retur confortabil și sigur, până la instituția necesară. 

  Pentru a beneficia de consultația unui profesionist, accesează pagina justconsult.md, selectează serviciul de care ai nevoie și completează formularul, iar noi revenim cu un apel. 

Programează o vizită și vino în unul din cele trei oficii ale companiei: JustConsult Chișinău, Just Consult Bălți și Just Consult Cahul.

Dacă ai nevoie să iei legătura urgent cu expertul companiei, sună la numărul de telefon 022 10 50 80 

  

  

  

Abonează-te la articolele

Vip Magazin