Decorează-ți frumos casa de Paști. Iată ce elemente de decor poți adăuga în casa ta pentru a crea o atmosferă de sărbătoare

Dacă tot suntem în ajunul sărbătorii pascale, înseamnă că în această perioadă ne ocupăm de gătitul unor bucate alese și de ordinea în casă. Un aspect important, pe care uneori îl uităm, este și decorul locuinței care trebuie să fie la fel de colorat ca primăvara. În caz că în acest an nu ai pregătit nimic la acest capitol, noi avem câteva sugestii ingenioase și stilate pentru tine.

Iată ce elemente de decor poți adăuga în casa ta pentru a crea acea atmosferă de sărbătoare pascală:

Un coș cu ouă și iepurași pentru masa de sărbătoare. Să pui niște ouă vopsite într-un vas arată prea banal, dar dacă adaugi un coș din lozie, niște iarbă artificială, flori și câțiva iepurași, totul va arăta mult, mult mai bine!

Lumânări albe sau colorate. Pentru că este o sărbătoare religioasă, lumânările care reprezintă căldura și lumina nu trebuie să lipsească din casă sau de pe masă. Pune pe un suport câteva lucruri de acest fel, fie colorate, fie albe și prânzul sau cina de sărbătoare vor fi, evident, mai plăcute.

Flori de sezon în vază sau în coș. Nu putem decora masa de sărbătoare fără niște flori colorate, specifice primăverii: lalele, narcise sau bujori. Acestea nu sunt doar admirabile și frumoase, dar și aromate.

O coroniță de Paște pentru ușă. Dacă vrei ca atmosfera pascală să fie resimțită chiar de la intrarea în casă, atunci trebuie să adaugi o coroniță tematică pe ușă. O poți face chiar tu, combinând niște flori artificiale cu ouă din plastic sau cu iepurași, ori poți opta pentru una cumpărată de la cel mai apropiat magazin de decor.

Un copăcel cu ouă vopsite sau bomboane. Ai nevoie de o creangă uscată a unui copac, o vază, niște ouă artificiale sau naturale, goale sau bomboane. Așezi ramura în vas și adaugă pe aceasta elementele alese. Acest decor va fi foarte atractiv, mai ales pentru copii. Îl poți situa undeva în salon sau pe masa de sărbătoare, iar cei invitați să servească din bomboanele atașate pe pom sau doar să admire decorul.

Fața de masă, șervețelele și vesela – toate tematice. Dacă îți dorești ca totul să fie specific sărbătorii de Paște, atunci îți poți procura un set de decor pentru masă simplu, dar stilat care să aibă pictate sau cusute niște desene cu flori, iepurași sau ouă. Poți alege chiar veselă cu aceleași elemente sau una mai colorată pentru a crea o adevărată operă de artă la tine acasă.

Sperăm că am reușit să-ți oferim doza de inspirație necesară.

VIP magazin îți urează sărbători pascale cât mai fericite, colorate și stilate!

Sursa foto: Pinterest

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin