Dermomed, pentru o siluetă de vis

Salonul „Daria Room”, specializat în remodelarea corporală, îţi vine în ajutor dacă te confrunţi cu probleme legate de aspectul fizic și îţi propune să apelezi la procedurile realizate cu sistemul „Dermomed”, ultima noutate în domeniul medicinei estetice din Republica Moldova.

• „Dermomed” este o inovaţie care îmbină în mod eficient și simultan cinci tehnologii de ultimă generaţie ce ajută la slăbirea localizată, diminuarea și eliminarea celulitei în toate stadiile ei. Toate acestea, înglobate într-un singur echipament, acţionează atât asupra ţesuturilor adipoase profunde, asigurând o reducere vizibilă a straturilor de grăsime, cât și a straturilor superficiale ale pielii, lăsând-o fermă și tonifiată. Tratamentul se aplică și la nivel facial, asigurând elasticitate, luminozitate și efect de lifting tenului.

• Procedura durează 30 de minute, nu provoacă durere și este eficientă chiar de la prima ședinţă. Totuși, profesioniștii de la Daria Room recomandă cel puţin cinci ședinţe pentru obţinerea unui rezultat remarcabil.

app_1515_optDeclaraţia specialistului:

Acum e mult mai simplu să scapi de centimetri în plus cu ajutorul salonului „Daria Room” și al fantasticului sistem „Dermomed”. Toate descoperirile de ultimă generaţie și cercetări de ani întregi au fost folosite pentru a crea o tehnologie care nu are competiţie: „Dermomed”. Combinând metode complexe, aparatul oferă rezultate vizibile încă de la prima ședinţă în remodelare corporală și luptă cu succes împotriva celulitei.

 

Adresa:

Str. Kiev 4

Tel: +373 (79) 790 807

Text: Virginia Braga. Foto: Tina Purcel

Abonează-te la articolele

Vip Magazin