Descoperă arta machiajului la „Personna Image Studio”

Studioul de make-up „Personna Image Studio” oferă servicii precum: machiaj profesional de orice tip, stilizarea sprâncenelor și tatuaj bio cu brow henna, seminare specializate „Arhitectura sprâncenelor”, dar și cursuri de machiaj profesional, cursuri de automachiaj, lecţii de avansare pentru make-up artiști.

• Specialiștii de la „Personna Image Studio” optează pentru produse de calitate și investesc în dezvoltarea profesională, fiind la curent cu ultimele tendinţe în materie de make-up. Pentru aceștia, sunt esenţiale confortul moral al clienţilor, punctualitatea, responsabilitatea și prestarea unui serviciu impecabil.

dsc_1913• Durata realizării unui machiaj este de aproximativ o oră și poate varia în funcţie de evenimentul la care participă clienta. Acesta rămâne intact aproximativ 15-20 de ore. Totodată, la consultaţia efectuată în prealabil, clienţii beneficiază de indicaţii referitor la pregătirea tenului pentru procedura ulterioară.

Declaraţia specialistului:

Cristina Odajii: Personna Image Studio se bucură doar de clienţi fideli, fapt pentru care ţin să le mulţumesc tuturor celor care ne aleg. Anume pentru ei ne deschidem ușile ani la rând. Optăm pentru calitate, noutate, responsabilitate faţă de serviciile prestate. Noi individualizăm timpul fiecărui client, oferim consultaţie profesională în domeniu și personalizăm serviciile oferite în studioul nostru. Vă așteptăm cu drag.

 

Adresa: 

Str. Albișoara 4

Tel: +373 (68) 688 814

Abonează-te la articolele

Vip Magazin