Descoperă beneficiile nebănuite ale apei pentru organism şi sănătate la semniarul de caritate organizat de Galina Tomaș

În pragul Sfintelor Sărbători de Paşti, Galina Tomaş, te invită la un Seminar de Caritate informativ pentru tine şi benefic pentru copiii bolnavi de cancer. Tema „Beneficiile nebănuite ale apei pentru organism şi siluetă”  a fost aleasă minuţios, pentru că apa este cel mai important nutrient pentru sănătatea noastră. Şi pentru că viaţa pentru unii dintre noi înseamnă lupta continuă cu boala, haideţi să fim mai buni, mai indulgenţi şi să donăm din suflet!

Am intrat în luna intenţilor nobile, timp în care vrem să fim mai oneşti cu lumea înconjurătoare şi cu noi înşine! În Săptămâna Curată de după Paşti, cu ouă roşii, cozonaci şi apă sfinţită vrem să-ţi aducem un mesaj al speranţei, că în lumea asta putem crea minuni împreună cu tine! La seminar vei afla adevărul despre apa pe care o bem zilnic: cât de folositor este să bem în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol, câte un pahar de apă caldă. Care alimente sunt compatibile cu apa dis-de-dimineaţă: lămâie, miere, ghimbir etc.  La fel, vei putea afla ce legătură are consumul de apă cu apariţia cancerului şi multe altele.

save-water-at-homeBanii adunaţi din vânzarea biletelor la seminarul de caritate „Beneficiile nebănuite ale apei pentru organism şi siluetă” vor fi donaţi copiilor bolnavi de cancer, internaţi la Secţia de Hematologie a Institutului Oncologic din Chisinău. Este o oportunitate extraordinară să Te invităm să ne susţii, ca să-i putem ajuta împreună pe aceşti copii. Te îndemnăm să ni te alături în această misiune nobilă şi te invităm pe 28 aprilie 2017, cu începere de ora 18:00.

Detaliile le găseşti AICI.

Pentru a obține mai multe informații, dar și bilete la seminar, sunați la numărul de telefon
060 46 88 66. Grăbiți-vă, locurile sunt limitate!
Detaliile despre bilete le găseşti AICI!
error: Pentru a prelua conținut de pe acest website, vă rugăm să ne contactați la [email protected]

Abonează-te la articolele

Vip Magazin