Dezgolită frumos! Felicia Munteanu, mai fierbinte ca niciodată

Cu ea e mai uşor să lucrezi decât s-o prinzi pe loc, încă şi disponibilă – cum trece o habă de vreme, hop! şi fata noastră e plecată. Ba e la Londra, ba e la New York. Ba dansează, ba se mai filmează, ba într-un clip, ba într-un serial, ba într-un rol secundar, că cel principal, dacă nu ar fi atât de aşteptat, nu ar mai fi atât de preţios. Chiar şi acum, când citeşti aceste rânduri, ea lipseşte din ţară. În schimb, e prezentă în New York.

Odată prinsă acasă, în ajunul sărbătorilor de iarnă, a fost păcat s-o lăsăm pe Felicia fără s-o punem la contribuţie, mai ales că şi noi, și ea ne-am dorit asta de ceva timp. Şi, pentru că e o scumpete de fată, ideea unui pictorial scump a venit de la sine, în nişte blănuri pe măsură, într-un hotel de top tocmai renovat. Şi cu un fotograf care îşi creşte şi el preţul… Of, scumpeturile astea…

  1. Iubitul. Numele

Îmi plac ziariştii care adresează întrebări fiind siguri că n-o să primească răspunsuri la ele. Un pic de mister niciodată n-a fost în plus pentru o femeie, aşa că n-o să intervin cu precizări nici de această dată. Dar l-aş leza, într-un fel, dacă nu aş spune chiar nimic – da, pot să zic că sunt într-o relaţie frumoasă. Mai mult însă nu ştiu dacă e cazul să vă spun… Dacă pe cineva ajută asta, recunosc, nu sunt căsătorită…

 2. Bărbatul meu

În primul rând, trebuie să fie încrezut în sine, inteligent, grijuliu, atent la detalii, la flori, de ce nu?… atrăgător, să nu fie gelos. Adică, deloc gelos e doar corpul neînsufleţit – e bine să existe şi puţină gelozie, așa încât să mă simt femeie dorită şi apreciată. Dar nu vreau o gelozie din cauza căreia să parcurg distanţa de aici până la spital şi părinţii mei, veniţi acolo, să-l pedepsească. Îmi place măsura.

11-2_opt

3. Bărbaţii

Îi împart în două categorii: cei care îmi plac şi cei care nu-mi plac. Tot timpul o să observ şi o să mă intereseze un bărbat atrăgător, înalt, îmbrăcat cu bun-gust, nu ca un… nu aş vrea să supăr ţăranii, care chiar sunt necăjiţi şi merită toată admiraţia. Şi… nu e vorba de bani, ci de gust.

4. New York

S-a întâmplat să mă aflu de câteva ori acolo pentru perioade mai îndelungate – am fost și anul trecut, şi anul acesta. Nu am făcut doar shopping şi plimbări pe-acolo. Nu am pierdut timpul. Dacă am înclinaţie spre dans şi creaţie în general, de ce să nu mă produc în vreun clip? Am avut şi nişte roluri secundare în trei filme, dar eu nu-L supăr pe Dumnezeu. Desigur, veau şi sper că voi prinde şi un rol mai important, dar succesul vine cu paşi mici şi cu răbdare mare.

5. Scopul

Obiectivul meu principal în viaţă este să fiu mulţumită de omul meu iubit (și chiar sunt!) și fericită de ceea ce fac. Ştiu că asta sună extrem de banal, dar nu-mi place să sar calul şi să cer imposibilul. Nu am tare mulţi ani, dar, la anii mei, am reuşit să fac câte ceva, însă şi mai multe am de făcut în viitor.

6. Supereroii

Viaţa cu supereroi e mai interesantă parcă. Îmi cer scuze în faţa generaţiei din faţa mea pentru că eroii de acum sunt alţii decât cei din tinereţea lor… Da, eu pot să mă informez despre cei care i-au îndrumat, cu pildele lor, spre fapte măreţe – nu mă costă mare lucru cât internetul e la dispoziţie, dar… generaţia mea a crescut cu Batman and Co. Nu ştiu de ce, dar anume el era eroul meu în copilărie. Spider-Man să mă ierte.

7. Lecturile

Nu sunt genul de fată care să facă figură cu titluri de carte deşteaptă. Eu citesc mai mult cărţi de psihologie şi pentru dezvoltare personală, care mă pot ajuta real în viaţă şi chiar mă ajută. Mi se pare o pierdere de timp să citesc un roman din căuza căruia ar plânge până şi pereţii. Sau să citesc despre viaţa de succes a cuiva – cred că fiecare trebuie să-şi facă din viaţa sa un succes.

5_opt

8. Gura lumii

De fapt, de mult nu mă mai interesează gura lumii, pentru că am înţeles că, de obicei, te discută cei care sunt mai prejos decât tine. Cei care sunt mai presus nici nu te bagă în seamă. Prefer să-mi văd de treabă, până ajung să nu mă mai intereseze cei care, până astăzi, nu se interesau de mine.

9. Politica

Sunt şi eu cetăţean. Cetăţeancă, de fapt. Dar, cu cât mai tare te informezi şi te interesezi de politică, cu atât mai tare te enervezi și te doare capul. De aceea, prefer să-mi umplu timpul cu ocupaţii mai puţin dureroase şi mai utile. De exemplu, mă concentrez acum asupra apariţiei în această revistă, la rubrica în care femeile vor şi apar dezgolite, dar dezgolite frumos!

10. Priceperi

Cel mai bine mă pricep la curăţenie – aici nu mă jenez să mă bag. La mâncare, mai puţin, dar sunt mărinimoasă din fire şi nu aş vrea să las fără serviciu angajaţii restaurantelor – cui ar mai trebui acestea dacă toate femeile ar excela în a fi gospodine? Da, mă mai pricep la arte, la frumuseţe şi la comunicare. Şi în a fi simplă şi utilă, mie însămi şi societăţii.

 

Text: Marcel Toma. Foto: Ion Pleş Alexandru. MUAH: Andrei Cocieru Hair Style & Beauty Salon.

Loc: Radisson Blu Leogrand Hotel. Blănuri: BRASCHI

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin