Dezgolite frumos! Ionela Bivol – Televiziune… și ceva în plus

Ne cerem scuze, dar, în ultima vreme, am cam dat-o pe modele în frumoasa noastră rubricuță, astfel lăsându-ne și noi seduși, pe lângă cititori, de ce au de arătat reprezentantele acestei bresle. Așa că am decis să schimbăm registrul tactic și ne-am adresat unui domeniu ale cărui reprezentante s-au cam dosit de atenția noastră – televiziunea. Aici mereu apar probleme, se invocă niște motive, dar cazul Ionelei de la Canal2 sparge gheața și ne insuflă încredere pe viitor. Până ajungem la viitor, trăim prezentul, unul frumos, inspirat, și la chip, și la suflet, după cum veți citi mai departe. Și îndrăzneț, dacă nu tupeist, dar ce să faci cu Scorpionul, unul dintre cele mai realiste semne zodiacale, căruia îi este foarte dificil să-și țină gura atunci când nu îi convine ceva. E greu de cunoscut și imposibil de uitat. Asta e Ionela, reporterul emisiunii „O nouă zi”…

1

Mereu îmi doream să devin model de talie înaltă, să defilez pe marele podiumuri de modă, să prezint colecţiile designerilor renumiţi. Ca şi alte fetiţe, defilam în faţa oglinzii încălţată în pantofii mamei, cu mulţi centimetri mai mari.

Nu am ajuns încă să-mi realizez visul copilăriei, dar nici nu exclud că acesta ar putea deveni realitate. Dorinţa nu a dispărut, doar că a pălit.

ryb_4677page_103_opt

2

Acum încă sunt în proces de a cunoaște atât lumea din jur, cât și pe mine însămi. Să spun că mă văd prezentatoare, asta e prea puțin pentru mine, ar fi o experiență temporară. Vreau și pot ceva mai mult. Îmi doresc o afacere proprie, nu îmi place să depind de cineva și nici să primesc ordine, îmi place eu să le dau. Succesul meu nu cred că are o destinație definitivă, deoarece sunt o fire însetată de mai mult și de ceva nou.

ryb_4709page_102_opt

3

Mă scot din sărite fățărnicia, lingușeala și persoanele slabe de caracter. Mă sufoc atunci când mă înconjoară asemenea persoane, dar am înțeles că evitarea lor este soluția pentru mine.

La capitolul emotivitate, mai am de lucrat. Sunt o persoană emotivă, dar știu să-mi controlez emoțiile.

ryb_4743page_104_opt

4

Recunosc, încă nu reușesc să trec peste gura lumii, dar, cu siguranță, dacă sunt discutată, atunci trezesc cuiva interes. De exemplu, unii vor comenta precum că am apărut în fundul gol în „VIP magazin”… Dar să apar dezgolită în revista „VIP magazin” este o experiență nouă pentru mine, un mic pas spre succes și, nu în ultimul rând, o satisfacție interioară.

ryb_4798page_105_optryb_4811page_104_opt

5

Vreau să ajung până la momentul în care o să fiu satisfăcută deplin de personalitatea mea. Pentru a-mi atinge scopul vieții, nu calc peste cadavre, rezultatul și satisfacția devin mai mari atunci când le ocolesc.

ryb_4853page_106_opt

6

Sunt modestă de fire. Nu prefer să mă laud, apreciez părerile altora. Dacă ar fi să-mi dau o notă legată de exteriorul meu, cu siguranță nu ar fi nota maximă. Am de lucrat încă (și chiar o fac) la tonifierea corpului.

ryb_4954page_107_opt

7

Momentan, lucrez din greu la o carieră de succes în TV, îmi place mult jurnalismul, însă simt că aș putea să-l combin cu o afacere proprie. Poate, cu un nou post TV?…

ryb_5142page_108_opt

8

Încă nu am un scop al vieții bine definit. Viața este imprevizibilă, însă cert este faptul că vreau o carieră de succes și… sigur, o familie fericită.

ryb_5174page_109_opt

9

Frumuseţea unui bărbat o văd mai puţin în aspectul fizic. Pentru mine, contează ca bărbatul să se respecte pe el şi pe cei din jur, indiferent de statut. Acord mare atenţie la detalii, la felul în care gândeşte, vorbeşte, gesticulează, se comportă cu oamenii din jurul lui. Contează să fie gentleman.

Bărbatul frumos îl văd deseori la interviurile pe care le realizez. E bărbatul care ştie ce vrea de la viaţă, care luptă pentru personalitatea sa şi care s-a ridicat singur pentru a gusta din fericire.

ryb_4767page_101_opt

10

Cei mai frumoși bărbați sunt… oriunde. În fiecare bărbat găsești ceva frumos, fie la exterior, fie la interior. Totuși, bărbații îmbrăcați la patru ace sunt slăbiciunea mea.

 

 

Text: Marcel Toma

Foto: Dima Cantemir (www.dimacantemir.com)

Lenjerie: Love and Passion Lingerie

Loc: Radisson Blu Leogrand Hotel Chişinău

MUAH: Jasmina Beauty Salon

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin