Diana Brescan – Îmblânzirea… Felinei

Diana Brescan are talentul de a ne surprinde frumos. Și nu vorbim doar de hituri lansate, (ultimul fiind în colaborare cu Frijo, „Felina”), dar și de ședințe foto ce fac mercurul din termometre să își piardă din grade! Vă lăsăm să vă „răcoriți” cu un interviu fresh și poze WOW, răsfoind acest pictorial ce răscolește multe idei! Mrrrrr!!!!

                                          Text: Iuliana Mămăligă Foto: Fabian Tatomirescu

Diana, nu am vorbit demult! Ce mai faci, cum e viața peste Prut? Ai schimbat Chișinăul pe București?

Nu, în niciun caz nu am schimbat, la urma urmei vorbim aceeași limbă, doar că este mai scump totul. În rest, este perfect, mă simt foarte bine, sunt deja de opt luni aici.

Piesa „Felina” a devenit rapid apreciată pe YouTube și nu doar. Povestește-ne mai multe despre colaborarea cu Frijo, detalii din culisele clipului, picanterii!

Da! Mă bucur că m-am regăsit în stilul acesta și cred că mi se potrivește perfect. Cu Frijo am o istorie foarte interesantă! La început mi-a dat el follow, iar eu încă nu știam de colaborare. Echipa mea s-a ocupat de tot, după care el mi-a trimis o inimioară și eu mă gândeam: „Ce îmi scrie băiatul ăsta popular mie?”. După asta, mi-au spus că o să cânt cu el. Clipul este în stilul meu și cred eu că redă multă feminitate.

Cum a trecut pentru tine această pandemie, care, se pare că încă ne mai dă bătăi de cap?

Destul de greu, eu am avut Covid și nu mi-a fost ușor deloc. M-am simțit destul de rău, și acum am bătăi de cap. Nu prea sunt obișnuită cu statul în casă, niciodată nu m-am așteptat că vom traversa o asemenea perioadă.

Cum e colaborarea cu Global Records?

Este cea mai bună echipă din România și mă mândresc mult că am ajuns să lucrez cu ei. Le mulțumesc pentru șansa pe care mi-au dat-o. Am cunoscut oameni minunați care între timp mi-au devenit prieteni. Îmi place foarte tare că aici se ține cont de părerea noastră, a artiștilor. Și nu există fițe!

Ce urmează după clipul „Felina”?

După clipul Felina urmează alte piese. Îmi doresc mult și o piesă în română. Și să ajung la Eurovision, voi deja știți.

Cu cine ai dori să colaborezi pe viitor, mă refer la artiști?

Nu pot să dau nume, dar mi-aș dori să lucrez cu un artist din Rusia.

Povestește-ne și despre acest shooting, mai multe detalii?

E cel mai bun shooting pe care l-am avut eu vreodată, în spatele căruia este o echipă fantastică. Am avut cei mai buni stiliști, iar pozele sunt sexy și îmi plac foarte tare, nu e nimic vulgar acolo. Am purtat ținute care în trecut nu-mi plăceau atât de mult și pe care nu mi-aș fi imaginat să le port, pentru că, la fel ca multe alte fete, aveam tot felul de complexe. Dar acești oameni mi-au dat curaj și mi-au arătat ce este frumos.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin