DOMNIȚA – Top Branduri 2021

Industria zahărului din Republica Moldova a cunoscut în ultima perioadă schimbări importante cu privire la reorganizarea tehnică, dar și în relaționarea cu consumatorul. De 20 de ani, întreprinderea mixtă moldo-germană Südzucker Moldova este lider în domeniu, iar acționarul principal al companiei  concernul european Südzucker AG  este cel mai mare producător de zahăr din Europa. Valorile europene îmbinate cu tehnologiile moderne contribuie la dezvoltarea acestei ramuri și la satisfacerea pe deplin a necesităților pieții. Un alt factor extrem de important care duce la stabilirea unor relații de lungă durată cu consumatorul este comunicarea afectivă transmisă prin colaborarea cu mămicile de peste tot în lume, prin intermediul Poveștilor Dulci” – proiect de perspectivă marca Zahăr Domnița”.

3000 0
de descărcări a aplicației POVEȘTI DULCI

RECORDURI ATINSE ÎN INDUSTRIA ZAHĂRULUI

Sezonul 2021 de producere a zahărului a devenit unul record pentru Südzucker Moldova și a durat 126 de zile. Datorită modernizării ample a echipamentului fabricii de zahăr din orașul Drochia, precum și calității înalte a sfeclei, întreprinderea a obținut un bun indicator al producției de zahăr – 13,28%. În cadrul ultimei etape de reconstrucție a fabricii a fost montată prima difuzie verticală din Moldova și renovată integral secția de tăiere a sfeclei de zahăr. În rezultat, a crescut considerabil producția de zahăr și calitatea ei, au scăzut cu 10% pierderile de zahăr în resturi, iar consumul de energie s-a redus de peste 2,5 ori.

Datorită acestor renovări a crescut potențialul de creștere ulterioară a capacității de prelucrare a sfeclei și, desigur, reducerea sinecostului produsului finit – a zahărului.

În sezonul anului 2021, compania Südzucker Moldova a recoltat sfeclă de pe toate câmpurile partenerilor agricoli ai companiei, fără excepții. Randamentul mediu a constituit aproximativ 51,1 tone/ha, iar conținutul mediu de zahăr – 16,03%. Perioada de recoltare a fost una lungă, de la 8 septembrie până la 11 ianuarie, din care nu au lipsit dificultăți de ordin natural. Alături de partenerii săi, compania Südzucker Moldova a reușit să le depășească prin soluții bazate pe tehnologii de ultimă oră și logistică modernă.

Randamentul agricol înregistrat de multe întreprinderi agricole în 2021a ajuns la 55-70 tone/ha, ceea ce a făcut această cultură cea mai avantajoasă pentru agricultura din la nordul Moldovei.

RECEPTIVI ÎN COMUNICAREA CU SOCIETATEA

În 2021, „Zahăr Domnița” și-a conturat armonios și util comunicarea în jurul comunității sale, care în timp a devenit o familie mare de urmăritori, în care toate femeile se simt confortabil și găsesc susținerea și inspirația atât de necesară în rutina zilnică.

„Zahăr Domnița” susține și promovează activitățile frumoase, care se lasă pe final cu dulci amintiri. 2021 a adunat o mulțime de filmulețe cu copii hazlii, rețete creative și multe seri cu povești pe fundal, datorită aplicației „Povești Dulci”. Platforma a înregistrat 30 000 de descărcări din diferite colțuri ale lumii. Cele 80 de povești în limbile română și rusă, îndrăgite de întreaga familie, au fost ascultate de peste 300 000 de ori!

„Sarea în bucate”, „Capra cu trei iezi” și „Punguța cu doi bani” se numără printre cele mai ascultate istorioare în această aplicație!

Aplicația este foarte populară între utilizatorii sistemului Android, fiind descărcată de peste 22.000 de ori.

Acest proiect este unul de suflet și are o continuitate. „Domnița” planifică și lansarea unei cărți cu povești!

Mai multe detalii despre proiect pot fi găsite pe: https://povesti.domnita.md/ Aplicația „Povești Dulci” de la Domnița poate fi descărcată gratuit pe IOS sau Android.

POVEȘTI DE IARNĂ

Păstrând tradiția anului trecut, la finele anului 2021 au fost lansate o serie de povești deosebite, create de la zero și adorate de cei mici! Autorul poveștilor, Alexandru Macrinici, este un tânăr scriitor care colaborează cu Domnița deja de doi ani.

Vocea poveștilor este mult iubita și inegalabila Tamara Berzoi, vocea de aur de la radio și TV, care timp de câteva decenii a adus în casele oamenilor zâmbet, bună dispoziție și energie pozitivă. Tot ea este artistă a poporului, cavaler al Ordinului de Onoare și o profesionistă desăvârșită de dicție.

REȚETELE ZAHĂR DOMNIȚA

În 2021, „Zahăr Domnița” a reușit să lanseze peste 20 de rețete delicioase alături de cofetara Liuda Grâu. De la cheesecake-uri la pahar și limonade gustoase, la faimosul ștrudel cu mere, toate au fost prezentate pe paginile Social Media, dar și pe canalul YouTube. Acolo gospodinele pot găsi rețete pentru toate anotimpurile și toate gusturile!

Abonează-te la articolele

Vip Magazin