Elena Breazgunova, premianta „Omul Anului 2017” în domeniul construcțiilor

Elena Breazgunova și-a dedicat activitatea promovării acoperirilor inovatoare pentru podea și pentru perete (ECO și industriale). Compania pe care o reprezintă, pune la dispoziția clienților branduri cu renume mondial precum Gerflor, IVC, Tarkett, Condor, Desso, BerryAlloc, Balterio, Louis de Poortere, EcoFloor, ­Arturo-Uzin, dr. Schutz, Stauf, Doellken ș.a.

Anul 2017 i-a adus numele pe coperţile revistelor de specialitate, inovaţiile lansate în cadrul afacerilor ei au ajuns subiecte de ştiri, aşa că extinderea impresionantă a businessului a propulsat-o incontestabil în prim-planul elitei de afaceri. Elena Breazgunova şi-a dedicat activitatea promovării acoperirilor inovatoare pentru podea şi perete (ECO şi industriale). Compania pe care o reprezintă, pune la dispoziţia clienţilor branduri cu renume mondial precum Gerflor, IVC, Tarkett, Condor, Desso, BerryAlloc, Balterio, Louis de Poortere, EcoFloor, Arturo-Uzin, dr. Schutz, Stauf, Doellken ş.a.

Compania Construct Resurs este un pionier pe piaţa ­pardoselilor din Moldova. Aceasta oferă noutăţi şi soluţii la cheie din domeniul pardoselilor pentru toate tipurile de hale industriale, în special producţie, birouri, instituţii medicale, şcoli, centre de agrement, hoteluri, restaurante, laboratoare şi centre ştiinţifice.

Dintr-o gamă largă de materiale industriale, cele mai căutate sunt mocheta în plăci şi rulouri, pardoselile pe bază de oxid, linoleumul, pardoselile PVC, gazonul artificial, ­pardoselile medicinale, acoperirile pentru săli de sport, dar şi cele pentru exterior, inclusiv pentru terase şi piscine.

Compania Ecofloor, în schimb, cea care şi-a inaugurat în 2017 unul dintre cele mai mari şi neobişnuite showroomuri din Europa, unde propune pardoseli ECO pentru locuinţă şi oficiu, pardoseli de lux din componente naturale: parchet laminat ECO, covoare de manufactură, parchet prelucrat individual, mochetă şi linoleum naturale, pardoseli modulare din componente naturale.

%d1%84%d0%be%d1%82%d0%be-26-01-2018-15-57_fmtLa baza succesului unui manager şi a unei companii, stau tot timpul câteva principii care fac ca lucrurile să meargă în direcţia dorită. Elena Breazgunova are tocmai şapte principii de bază de care se conduce.

1. Aplică continuu inovaţii, fapt ce implică pe deplin capacitatea de a oferi idei îndrăzneţe şi produse unice.

2. Liderul unei companii trebuie să fie inspirat şi să inspire încredere în ziua de mâine. Un om fericit şi cu viziune, având şi experienţă, este capabil să conducă oamenii spre un scop comun.

3. Nu te teme de greşeli şi învăţă permanent.

4. Valorifică disciplina şi munca asiduă. Inovarea nu aduce profit constant acţionarilor, dacă nu există o coerenţă în acţiuni, sârguinţă, muncă personală zilnică şi o bună organizare a colectivului.

5. Pune accent pe capacitatea de lucru în echipă.

6. Optează pentru un marketing atrăgător şi original, o deservire impecabilă. Multe cumpărături sunt făcute dintr-un impuls emoţional. Menţinerea unei atitudini pozitive faţă de cumpărător şi oferirea unor bunuri sau servicii de calitate este un imbold pentru o tranzacţie reciproc avantajoasă.

7. O reputaţie bună este rezultatul decenţei şi onestităţii în relaţiile de business. Aceasta este una dintre cele mai de valoare calităţi ale unei afaceri.

%d1%84%d0%be%d1%82%d0%be-26-01-2018-15-5_fmt1
Ecofloor, bd. Decebal 6/1 Construct resurs, str. Muncești 137 tel.: 079-770-039

Făcând o retrospectivă a anului 2017, Elena Breazgunova îl caracterizează drept unul bogat şi deosebit prin obiective frumoase, clienţi mulţumiţi, vânzări interesante, dar, cele mai bune realizări ale companiei, legate de acoperiri pentru podea şi perete, se văd cu ochiul liber. A fost lansată o nouă linie de pardoseli ECO şi acoperiri pentru pereţi pentru locuinţă şi oficiu – Ecofloor. Clienţii au primit tehnologii de reînnoire a pardoselilor – recuperarea completă şi schimbarea culorii şi tipurilor de pardoseli. Au fost oferite produse de lux şi manufactură la preţuri optime, dar şi o pardoseală originală, extrem de rezistentă, antiderapantă, pentru întreprinderi industriale.

Cum va fi 2018, râmâne să vedem. Cu siguranţă, unul plin de surprize.

Fişier

Construct Resurs şi EcoFloor

Profesie: finanţist

Studii: economice, artistice.

Cariera: bancher (expert VIP în departamentul creditare); asigurări (vânzări); din 2006, director de vânzări Construct Resurs (vânzări şi dezvoltare); din 2017, director de vânzări Ecofloor (vânzări şi dezvoltare).

 

Foto: arhiva personală

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin