Elizaveta Vornicoglo – Omul Anului 2021

Fișier

DESIGNER DE INTERIOR, CEO D3 DESIGN STUDIO

DATA ȘI LOCUL NAȘTERII: 28.05.1992, CHIȘINĂU

STUDII: DESIGNER DE INTERIOR, ACADEMIA INTERNAȚIONALĂ A FLORENȚEI

COORDONARE: RODICA CIORĂNICĂ

FOTO: ARHIVA PERSONALĂ

Transformă orice spațiu în interior iconic

Elizaveta Vornicoglo este designerul de interior care dă contur „noului clasic”. Și-a făcut studiile la Florența, renumită prin cultura diversă și tradițiile bogate în domeniul designului și arhitecturii, tocmai pentru a căuta armonia în operele de artă ale marilor clasici ai Romei și Greciei antice, completând-o mai apoi cu materiale și tehnologii moderne. Ca model în creațiile sale o are pe Kelli Wearstler, designer American, care știe să ofere fiecărui spațiu un stil iconic, nobil și elevat.


Anul 2021 a fost unul plin de provocări și proiecte interesante. 
Un sprijin solid și un partener de nădejde în realizarea amenajărilor de interior l-am avut datorită colaborării cu Still Ferro. Toate produsele lor sunt de cea mai înaltă calitate. Anume ei, ne uimesc de fiecare dată printr-o gamă largă de articole deosebite, care denotă stil și rafinament. Atitudinea lor responsabilă, spiritul de echipă și receptivitatea la orice solicitare a noastră e motivul pentru care vom continua să-i alegem. Multe colaborări le-am avut cu una dintre cele mai puternice companii din țară, pe nișa pietrei, Art Granit. Am realizat proiecte de interior pentru apartamente în stil neoclasic, neutru, tocmai pentru a scoate în evidență noblețea pietrei de granit. Prezentă în blatul și șorțul bucătăriei, măsuța de cafea și cea de la intrare, scopul utilizării acestui element a fost ca interiorul să capete o notă integră de clasic și stil nobil.

Cel mai mare obiectiv al anului 2021 era să ne croim cale de ieșire pe piața externă. Ne-a reușit să facem asta. La moment muncim pentru a ne pune semnătura pe proiecte grandioase. Astfel se obține o experiență. Doar așa putem crește atât personal, cât și profesional.

Un proiect reușit înseamnă să îți înțelegi propriul client. E o abilitate care trebuie să o aibă orice designer. Trebuie să te transpui în pielea clientului tău ca să îi răspunzi așteptărilor, iar la pachet să-i oferi viziunea ta, care îi va produce efectul neașteptat, de WOW.

Viziunea mea în acest domeniu s-a format prin prisma a ceea ce simt și văd când privesc lumea din jur. De mică îmi plăcea să desenez, apoi toate s-au întâmplat cumva firesc. Am avut ocazia să lucrez cu un designer pentru amenajarea propriei case și m-am simțit bine în acea colaborare. Mi-am pus după aceia și întrebări, care tot m-au urmărit. Apoi am decis să studiez acest domeniu la Academia Internațională din Florența. Acolo mi s-a deschis poarta spre propriile vise pe care azi le văd transpuse în realitate, cu semnătura mea.

Nu ne temem de provocări. Îmi ofer 100% atenția și responsabilitatea mea când vine vorba de proiectări și lucrul cu clienții. Ținem cont de bugetul acordat de client. Scopul nostru e să finalizăm proiectul până în cele mai mici detalii, oferind un cadru perfect, individual, pe placul clientului.

Timpul încerc să-l etanșez. Munca creativă e de luni până vineri ora 18.00, în rest celelalte ore sunt pentru a mă reîncărca cu energie. Îmi place să călătoresc, să vizitez muzee, să ascult concerte de muzică clasică sau orice altceva ce îmi conferă inspirație.

Viitorul aparține celor care lucrează la visele lor. Obiectivul nostru e să nu ne oprim la acest nivel, dar să progresăm mai departe în toate proiectele noastre frumoase, realizate cu mult suflet și dăruire.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin