Eugen Chiriac – Fintech | Omul Anului 2020

Fișier

Funcție:Director General și fondatorul „DoubleCase”; Trader, „pelliron.com”;
Data și locul nașterii: 12.12.1985, or. Tiraspol
Studii: Business/Contabilitate, ASEM;
Coordonare: Svetlana Tataru
Foto: Arhiva personală

Dincolo de faptul că nu a fost un an deloc ușor, cea mai importantă realizare pentru el e lecția pe care a învățat-o și anume, că oamenii și timpul sunt cele mai prețioase lucruri pe care le are. Evident, o altă reușită importantă pentru Eugen Chiriac este că în pofida încercărilor pandemice, a organizat sute de lecții și cursuri în domeniul trading, zeci de Master Class-uri utile pentru clienții săi, și nu doar. Împreună cu echipa de la „Double Case” a mers acolo unde Moș Crăciun nu prea ajunge și nu a ezitat să dea o mână de ajutor naturii prin sute de copaci plantați în cadrul acțiunilor de binefacere. Iar succesele nu se opresc aici!

NU EXISTĂ VREUN atu atunci când vrei să ajungi la un anumit nivel sau atunci când dorești să devii cel mai bun în domeniul tău de activitate. În schimb există reguli pe care ți le impui, disciplina pe care o respecți, responsabilitatea care joacă un rol foarte important, oamenii din jur cu ajutorul cărora poți să creezi ceva etc. Munca, ea ar fi asul meu din mânecă. Dacă îți dorești cu adevărat să fii cel mai bun, trebuie să fii întotdeauna conectat cu ceea ce faci, să lucrezi mult și să depui efort zi de zi. Așa se obțin rezultatele.

TRANDINGUL este ceva de care pur și simplu „te îndrăgostești” și nu-l mai poți abandona sau lăsa vreodată. Eu cred ca el m-a ales pe mine. Dintotdeauna știam că există un domeniu în care eu mă voi simți în largul meu, voi lucra cu plăcere și voi reuși să le ofer și altora dragostea pentru acel lucru. După aproape zece ani de activitate în domeniul dat, pot spune că a fost alegerea corectă. Plăcerea de a face bani, plăcerea de a instrui și învăța și pe alții să facă bani – asta a fost ceea ce m-a influențat și m-a motivat în alegerea mea.

PANDEMIA COVID-19 a însemnat o resetare a scopurilor, a modului de lucru și a priorităților. Indiferent de piedicile ei, noi am reușit să oferim oamenilor educația financiară necesară, chiar și în regim online. Pas cu pas, ne-am obișnuit și nu ne-am gândit nicio secundă să renunțăm. Pur și simplu, brockerii „nu ne-au permis să renunțăm”, au rămas alături, iar astea ne-a motivat și mai mult să ne dezvoltăm și am făcut posibil acest lucru.

NU EXISTĂ DOAR UN SINGUR OM care mă inspiră. În primul rând primesc inspirație, putere de a face lucruri mari și realizări importante de la soția și evident, fiica mea. Pe lângă ele, sunt părinții, sora, oamenii de încredere, prietenii și inclusiv traderii pe care i-am format – oameni care vor și știu să facă bani în fiecare zi, indiferent de ce se întâmplă pe piață – ei mă inspiră mult.

PASIUNEA MEA ESTE UNA SIMPLĂ – procesul de a face bani și mai ales tot ce este legat de cuvântul trading. E un hobby dezvoltat în timp, la fel, tot prin muncă asiduă. Sunt mândru de asta pentru că îmi permite să primesc plăcere direct din birou, de acasă, atunci când sunt în vacanță sau în deplasare în alte țări. Evident, sunt și alte pasiuni la care țin mult și anume, timpul petrecut cu familia, și desigur altele mai mici, precum fotbalul, pescuitul, călătoriile, dar ele vin doar pentru a răsplăti munca pe care o depun zi de zi.

ÎMI PLACE SĂ MOTIVEZ OAMENI. Îmi reușește și pot aprinde în ei scânteia de energie și motivația de a face lucruri mari. Cred că talentul de a dărui și altora din dragostea mea pentru trading este unul neobișnuit și totodată ceva natural și absolut normal.

ANUL 2021 A ÎNCEPUT CU DREPTUL pentru „Double Case”, compania pe care am fondat-o și o conduc. Iar împreună cu colegii mei și partenerii din Ucraina, ne-am pus drept scop să deschidem minim încă trei oficii de formare, instruire și calificare a traderilor, atât în Republica Moldova, cât și în Ucraina. Și cu siguranță ne va reuși!

UNA DIN ACELE DECIZII GRELE pe care le-am luat la viața mea, pe care o țin minte și acum, a fost să las cumva țara mea și să plec peste hotare în SUA, să-mi las familia, sora, să-mi las prietenii și să plec departe, asta a fost una din cele mai grele decizii. Celelalte au fost desigur mult mai ușoare, mai ales cea de a mă întoarce în Moldova, de a cunoaște și descoperi domeniul tradingului, de a face investiții și de a-mi deschide propria companie.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin