Evadează din rutină cu aceste filme și seriale

E atât de cald încât nu ai niciun chef de lucru… te înțelegem, dar obligațiile de la serviciu și cele de acasă, din păcate, nu așteaptă. Vara e anotimpul când ai vrea să te trezești la malul mării cu un cocktail răcoros și nici într-un caz să te grăbești la birou. Până vine vacanța la care visezi încă din iarnă, ne-am gândit să îți ușurăm serile cu niște filme și seriale care se simt ca o vacanță de vară.

The Last Summer

Filmul ne povestește istoria unor unor proaspeți absolvenți de liceu și întâmplările din ultima lor vacanță de vară de dinainte de începerea colegiului. Iubiri pierdute și regăsite, legături de prietenie noi în circumstanțe neașteptate, transformări ale relațiilor cu părinții: toate acestea îi ajută să hotărască cine sunt și ce vor face mai departe, ca adulți.

Love & Gelato

Inspirat de bestsellerul omonim semnat de Jenna Evans Welch, filmul o are în prim-plan pe Lina o adolescentă de 17 ani din Statele Unite, care pleacă la Roma pentru a îndeplini ultima dorință a mamei ei.  Trezindu-se într-o țară necunoscută și mult prea haotică pentru o ființă serioasă, metodică și chiar un pic tocilară ca ea, Lina va trebui să se confrunte cu toate obsesiile, anxietatea și temerile proprii, dar și cu trecutul mamei sale, care ascunde câteva secrete.

Without Saying Goodbye

Scânteia dragostei se aprinde atunci când Salvador, un tânăr dependent de cariera lui, este trimis din Spania în superbul Peru ca să construiască un nou hotel pentru lanțul familiei. Aici o cunoaște pe Ariana o artistă plină de pasiune, care îl va învăța cum să savureze frumusețea fiecărei clipe petrecute în Cusco.

The Choice

Travis, veterinar în devenire, și Gabby sunt vecini într-un mic oraș de coastă și ajung prinși într-o relație care este testată de cele mai provocatoare evenimente ale vieții.

Made in Italy

Robert, un artist londonez, se întoarce în Italia, în regiunea Toscanei, alături de fiul lui de care s-a îndepărtat în ultimii ani, pentru a vinde casa pe care cei doi au moștenit-o de la soția sa defunctă. Odată ce ajung aici, găsesc vila într-o acută stare de degradare, dar descoperă și numeroase amintiri dintr-un trecut cândva minunat. 

Vizionare plăcută!

Abonează-te la articolele

Vip Magazin