Evgheni Hudorojcov, „Omul Anului 2016” în domeniul industriei modei

Numele lui este cunoscut în industria modei din ţară, dar şi cei de peste hotare rămân impresionaţi de creaţiile lui. Evgheni Hudorojcov este autorul brandului EHO, un nume ce nu are nevoie de multe prezentări. Rochii ieşite din tipare, stofe hipnotizante şi cliente care rămân încântate la evenimentele de lansare a fiecărei colecţii, aşa ar arăta filosofia EHO.

Ceea ce a lansat Evgheni Hudorojcov în urmă cu opt ani e rezultatul pasiunii sale. Rochii de seară, de mireasă, mai nou, ţinute ready-to-wear se găsesc în vitrina showroomului pe care Evgheni îl gestionează. Fiecare schiţă de haină e o provocare pentru tânărul creator, e o poveste ce va fi îmbrăcată de o femeie care vrea să eclipseze. Mereu e în căutare de idei noi, de experienţe, adaptând tendinţe. Călătoriile şi socializarea sunt doar câteva surse de inspiraţie pentru Evgheni.

Depune mult suflet în tot ceea ce face, dovadă fiind clientele care îi păşesc pragul pentru a găsi rochia perfectă, și o găsesc! Nu se opreşte să viseze la noi modele de haine, la creaţii care să schimbe vieţi, să încurajeze spre lucruri măreţe. Are dorinţa de a face lumea mai frumoasă, ca viaţa de zi cu zi să devină un covor roşu de la Hollywood, unde fiecare dintre fete să se simtă divă. Îşi iubeşte mult familia şi echipa, ambele fiindu-i alături la promovarea brandului EHO. Chiar şi cele mai neobişnuite idei ale creatorului sunt susţinute de cei dragi. Evgheni a avut ocazia să îşi prezinte colecţiile în România, Franţa, America. Până şi în îndepărtata Africă au ajuns frumoasele lui rochii. Este o prezenţă admirată şi mult aşteptată la show-urile de modă locale, unde se adună fashionistele înfocate.

Fişier

Designer vestimentar

Data şi locul naşterii: 5 decembrie 1989,
Chişinău

Text: Iuliana Mămăligă

foto: arhiva personală

Abonează-te la articolele

Vip Magazin