Extensii de gene fir cu fir

Ochii sunt oglinda sufletului, iată de ce aceștia necesită o atenţie deosebită. Indiferent de tipul de machiaj pentru care ar opta o femeie, genele sunt elementul datorită căruia va cuceri dintr-o singură privire. Pentru acest rezultat, salonul Cherry’s lashes îţi vine în ajutor.

Cherry’s lashes este o combinaţie dintre studio, școlarizare, cercetare și împărtășirea cunoștinţelor în timpul cursurilor, oferind o gamă largă de servicii: consultanţă în domeniul extensiilor de gene, instruire la cel mai înalt nivel, aplicarea extensiilor de gene și de sprâncene.

img_8829-07-12-16-01-2_optProdusele folosite în domeniul extensiilor de gene sunt foarte importante, or calitatea înaltă este aspectul principal pe îl urmărește Cherry’s lashes. De aceea, salonul utilizează produse hipoalergenice, testate, verificate și standardizate la nivel internaţional.

Procedura de aplicare a extensiilor de gene s-a perfecţionat, devenind mai rapidă (durează două ore) fără a-și pierde eficienţa. Aceasta începe cu o curăţare profundă a zonei pleoapei și a genelor naturale, după care se aplică o bandă cu gel hidratant și antirid deasupra pleoapei inferioare. Ulterior se aplică extensiile de gene pe fiecare geană, la o distanţă de 0,2-0,5 mm de pleoapă, cu adeziv special, pentru a evita deteriorarea acesteia.

Pentru a prelungi durata de viaţă a extensiilor de gene, e necesară o îngrijire mai deosebită în primele 48 de ore și anume evitarea machiajului, a contactului direct cu apa, a solarului, utilizarea soluţiilor pe bază de ulei. De asemenea, sunt și alte metode de îngrijire, pe care specialiștii salonului Cherry’s lashes le recomandă fiecărei cliente.

O nouă procedură de aplicare a extensiilor de gene va trebui efectuată peste cinci-șase săptămâni, însă ședinţa de retuș se recomandă să fie făcută după trei săptămâni.

img_8816-07-12-16-01-2_optPărerea specialistului „Cherry’s lashes”:

Siguranţa, igiena, dezinfectarea și sterilizarea sunt cuvinte-cheie în domeniul frumuseţii, acestea garantând un succes imaculat. Extensiile de gene reprezintă o procedură ce se efectuează direct pe pleoape. Specialistul este intermediarul dintre client și medic, cel care ne recomandă să dezinfectăm instrumentele și accesoriile de lucru. De fapt, aceasta este obligaţia specialistului: să respecte igiena – curăţenia, dezinfecţia în general, dezinfecţia mâinilor, sterilizarea instrumentului.

Adresa:

Chișinău, str. Albișoara 4,
et. 9, cab. 912

Mob: +373 (68) 095 675

www.cherrylashes.md

Abonează-te la articolele

Vip Magazin