Pavel Stratan, Cezar, Cleopatra și ginerele Edward la aniversarea revistei RED by Rodica Ciorănică! Vezi ce cadou i-a făcut Pavel Stratan Rodicăi

Pavel Stratan a venit la petrecerea de trei ani a revistei RED by Rodica Ciorănică, însoțit de toată familia. Cu excepția soției sale Rodica, bineînțeles.  Pavel și Cezar, copia fidelă a artistului, și proaspăt căsătoriții Cleopatra și Edward.

S-au simțit ca acasă. În ciuda celebrității lor separate sau luate la un loc, și-au găsit cu modestie un locușor printre mulțimea de invitați ai evenimentului. S-au ținut alături, s-au ținut aproape. S-au ținut așa de parcă le-a fost dor unul de celălalt.

O cafea cu familia

Vioi și politicos ca de fiecare dată, Pavel Stratan a dat o notă specială serii. El i-a cântat Rodicăi Ciorănică piesa ”Te sărut”, piesa preferată a fondatoarei revistelor RED si VIP magazin.

”La fiecare ocazie importantă din viața mea, Pavel îmi cîntă această piesă. O ador și mă bucur enorm că în cei 17 ani de când ne cunoaștem, Pavel a rămas acel prieten fain și simplu pe care îl respect enorm.”, ne-a declarat Rodica Ciorănică.

Rulează videoul

Așa și este Pavel.  Saluta și schimba două vorbe cu oricine-i pica în cale. Fără să cunoască prea bine  – el îi lua drept de-ai săi. Și doar într-un moment, când a simțit el,  a spus: „Mă întorc să beau o cafea cu familia!”.  

Cleopatra și Edward, unde mai încape atâta iubire?

Pe de altă parte, cei doi tineri însurăței își vorbeau din priviri. Se-nțelegeau din atingerile mâinilor. Și-apoi le încleștau, acolo își ascundeau vulcanul trăirilor. Mai târziu, ei doi, Edward și Cleopatra s-au retras  pe-o canapea nițel îndepărtată de nucleul ceremoniei. Ea s-a lăsat pe umărul lui puternic, sigur și cald.

Și noi iar ne-am bucurat pentru iubirea și recunoștința lor, tot întrebându-ne „ Oare când a crescut Cleopatra atât de matură și atât de femeie?! ”

Îi felicităm pe colegii noștri de la RED pentru cei trei ani intenși și plini de pasiune! Pentru o petrecere care ne-au adus aproape de familii în care dăinuiește armonia. Pentru emoții și culoare!

Abonează-te la articolele

Vip Magazin