#familygoals by VIP magazin | Familia Pojoga

Vă aduceți aminte cum ați sărbătorit vârsta de 17 ani? Cred că veți spune că a fost alături de familie sau prieteni. Nici revista noastră nu face excepție. La cei 17 ani ai noștri am decis să petrecem așa cum știm noi mai bine – în stil mare și cu oamenii dragi nouă, cei care au fost eroii proiectelor VIP magazin pe acest fabulos parcurs. Le-am strâns. Sunt 17 la număr. Ca și cei 17 ani ai VIP magazin – frumoși, de succes, cu lecții de viață și experiențe. În timpuri însemnate de hashtaguri, conceptul de familie încă mai păstrează acea sfințenie, dragoste și putere ce o găsești doar acolo. Cum au fost ultimii 17 ani pentru eroii noștri, cum a fost colaborarea cu noi și ce viitor ne prevestesc, povestim în paginile acestui proiect.

Coordonare: Gabriela Tomag
Foto: Natalia Mitereva
Text: Iuliana Mămăligă

Familia Pojoga

NICOLAE, 43 ani
CĂTĂLINA, 38 ani
NICOLAI, 12 ani
MAXIM, 6 ani

Am avut parte de situații diverse, iar din ele am învățat să fim prieteni, să ne auzim și, astfel, dragostea noastră să crească.

Ultimii 17 ani au fost foarte frumoși, plini de emoții și încercări. Am avut parte de situații diverse, iar din ele am învățat să fim prieteni, să ne auzim și, astfel, dragostea noastră să crească.

Colaborările cu revista VIP magazin sunt interesante, pline de surprize frumoase și executate cu mult profesionalism.

Vă dorim să aveți cât mai multe articole cu impact pozitiv pentru cititori. Aceștia vor putea promova cultura, binele, aspirațiile către împlinirea viselor, dragostea de țară etc.

Cu drag, Familia Pojoga

Proiect susținut de:

Abonează-te la articolele

Vip Magazin