#familygoals by VIP magazin | Familia Botezatu

Vă aduceți aminte cum ați sărbătorit vârsta de 17 ani? Cred că veți spune că a fost alături de familie sau prieteni. Nici revista noastră nu face excepție. La cei 17 ani ai noștri am decis să petrecem așa cum știm noi mai bine – în stil mare și cu oamenii dragi nouă, cei care au fost eroii proiectelor VIP magazin pe acest fabulos parcurs. Le-am strâns. Sunt 17 la număr. Ca și cei 17 ani ai VIP magazin – frumoși, de succes, cu lecții de viață și experiențe. În timpuri însemnate de hashtaguri, conceptul de familie încă mai păstrează acea sfințenie, dragoste și putere ce o găsești doar acolo. Cum au fost ultimii 17 ani pentru eroii noștri, cum a fost colaborarea cu noi și ce viitor ne prevestesc, povestim în paginile acestui proiect.

Coordonare: Gabriela Tomag
Foto: Natalia Mitereva
Text: Iuliana Mămăligă

Familia Botezatu

ȘTEFAN, 44 ani
LARISA, 36 ani
EMILIA, 14 ani
MINODORA, 11 ani
SOFIA, 6 ani
ȘTEFANIA, 3 ani

Apariția în revista VIP magazin părea pe atunci un vis irealizabil. Dar peste ani, acest vis a devenit realitate.

Deși timpul pare că zboară, din 2004 încoace, cred că a fost cea mai productivă perioadă din viața noastră, reprezentând maturitatea în toată splendoarea și provocarea sa. Exact acum 17 ani am întemeiat o familie și în acest răstimp am născut 4 copii minunați – patru fete.

Totuși, concomitent am ales să mai creștem un „copil” – compania pe care am fondat-o și prin care am format două branduri statornice în prezent Luxconstruct și Decorstone, poziționându-ne competent pe piață.

Iar dacă povestim despre perioada mai recentă – anul 2020 a fost productiv în mod deosebit pentru noi și asta pentru că produsele din beton marca Decorstone au fost utilizate la renovarea mai multor spații publice din centrul capitalei: Scuarul „Mihai Eminescu”, Aleea Artiștilor de Creație din Parcul Catedralei, Parcul Bucuriei și Parcul Alunelul. Putem spune că a crescut „copilul” nostru și se bucură de succes.

Urmăresc această revistă încă de pe băncile universității. O admiram pe Rodica și îmi doream mult să o cunosc. Apariția în revista VIP magazin părea pe atunci un vis irealizabil. Dar peste ani, acest vis a devenit realitate.

Afirm cu încredere că – a colabora cu VIP magazin este o sărbătoare. De fiecare dată.

Primul proiect la care am participat a fost „35 sub 35”, un top al tinerilor antreprenori în care am fost nominalizată. Apoi a urmat o colaborare fructuoasă pentru TOP BRANDURI 2018, când am intervenit în decorul scenic al evenimentului cu obiecte Decorstone și toți au rămas impresionați. La rândul nostru, am fost onorați și mulțumiți pentru această cooperare. Următoarea experiență cu VIP magazin a fost o surpriză pentru noi, întrucât ne-am regăsit în lista premianților OMUL ANULUI 2019. Remarc că, toate evenimentele VIP magazin, precum și proiectele redacției sunt pline de viață, energie pozitivă, lume bună și mă bucur mult că am avut posibilitatea să simt gustul lor.

Felicitări pentru frumoasa aniversare pe care o sărbătoriți. Vă urăm putere, energie și idei noi, care sunt importante pentru a rezista pe piața noastră mereu schimbătoare. Vă dorim multe succese, cât mai multe proiecte deosebite și realizări. Mulți ani de ascensiune, noi inițiative și performanțe. Fie ca toate planurile să se materializeze și să atingeți noi culmi ale succesului.

Cu drag, Familia Botezatu

Proiect susținut de:

Abonează-te la articolele

Vip Magazin