#familygoals by VIP Magazin | Familia Enachi

Vă aduceți aminte cum ați sărbătorit vârsta de 17 ani? Cred că veți spune că a fost alături de familie sau prieteni. Nici revista noastră nu face excepție. La cei 17 ani ai noștri am decis să petrecem așa cum știm noi mai bine – în stil mare și cu oamenii dragi nouă, cei care au fost eroii proiectelor VIP magazin pe acest fabulos parcurs. Le-am strâns. Sunt 17 la număr. Ca și cei 17 ani ai VIP magazin – frumoși, de succes, cu lecții de viață și experiențe. În timpuri însemnate de hashtaguri, conceptul de familie încă mai păstrează acea sfințenie, dragoste și putere ce o găsești doar acolo. Cum au fost ultimii 17 ani pentru eroii noștri, cum a fost colaborarea cu noi și ce viitor ne prevestesc, povestim în paginile acestui proiect.

Coordonare: Gabriela Tomag
Foto: Natalia Mitereva
Text: Iuliana Mămăligă

Familia Enachi

VITALIE, 39 ani
LILIANA, 37 ani
DIANA-ELENA, 5 ani

În ultimii 17 ani cred că viața ne-a oferit multe experiențe și lecții, momente de fericire, dar și momente din care am învățat. Fetița noastră este unul dintre „proiectele” noastre de neprețuit!

În ultimii 17 ani cred că viața ne-a oferit multe experiențe și lecții, momente de fericire, dar și momente din care am învățat. Fetița noastră este unul dintre „proiectele” noastre de neprețuit! O iubim mult și ne bucurăm clipă de clipă de succesele ei, de cum crește și nu încetează să ne surprindă. Și carierele noastre la fel au trecut prin procese de transformare, însă am fost alături unul de celălalt, oferindu-ne sprijin, iubire, suport și încurajare.

Colaborarea noastră cu revista VIP magazin este una frumoasă. Am avut proiecte inedite în cadrul mai multor ediții, interviuri și vă mulțumim pentru că existați ca o platformă ce promovează calitatea.

Cu ocazia aniversării de 17 ani, vă dorim doar cele mai bune gânduri, inspirație și multă creativitate. Să aveți mereu idei noi, proaspete și frumoase, așa cum ne-ați obișnuit timp de 17 ani!

Cu drag, Familia Enachi

Proiect susținut de:

Abonează-te la articolele

Vip Magazin