#familygoals by VIP Magazin | Familia Jardan

Vă aduceți aminte cum ați sărbătorit vârsta de 17 ani? Cred că veți spune că a fost alături de familie sau prieteni. Nici revista noastră nu face excepție. La cei 17 ani ai noștri am decis să petrecem așa cum știm noi mai bine – în stil mare și cu oamenii dragi nouă, cei care au fost eroii proiectelor VIP magazin pe acest fabulos parcurs. Le-am strâns. Sunt 17 la număr. Ca și cei 17 ani ai VIP magazin – frumoși, de succes, cu lecții de viață și experiențe. În timpuri însemnate de hashtaguri, conceptul de familie încă mai păstrează acea sfințenie, dragoste și putere ce o găsești doar acolo. Cum au fost ultimii 17 ani pentru eroii noștri, cum a fost colaborarea cu noi și ce viitor ne prevestesc, povestim în paginile acestui proiect.

Coordonare: Gabriela Tomag
Foto: Natalia Mitereva
Text: Iuliana Mămăligă

Familia Jardan

CRISTIAN, 38 ani
AURICA, 35 ani
DRAGOȘ, 10 ani
DAVID-LUCA, 5 ani

A fost o perioadă de învățare și în care am devenit maturi. Am trecut prin multe greutăți, joburi, probleme, crize, dar împreună le-am trecut pe toate.

Ultimii 17 ani au fost foarte interesanți, cum altfel! Noi avem o viață până la urmă și încercăm să o trăim la maximum. A fost o perioadă de învățare și în care am devenit maturi. Au trecut foarte repede, mai ales acum, când privești în urmă. În schimb cu multe rezultate. Fix 17 ani în urmă, Cristi absolvea Facultatea la Cluj și revenea acasă la Ungheni. Aurica, la Chișinău se pregătea de ultimul an de liceu.
Cu siguranță nimeni dintre noi nu ne gândeam ce va fi peste 17 ani. Iată că acum avem o familie spunem noi frumoasă, doi băieți minunați, o casă, o masă și mulți prieteni și cumătri dragi. Nu a fost ușor. Am trecut prin multe greutăți, joburi, probleme, crize, dar împreună le-am trecut pe toate. Cu siguranță că încă multe provocări ne mai așteaptă, dar nu avem de unde să le știm. Rămânem optimiști și sperăm totuși la un viitor mai bun nu doar pentru noi și familia noastră, dar pentru toți oamenii din Republica Moldova.

Cu VIP magazin avem o colaborare normală și oarecum colegială, că până la urmă suntem colegi de breaslă. Noi și acum avem revista din 2011, unde am apărut într-un top trei mame jurnaliste. Acolo apare Dragoș, băiatul mai mare, avea două luni. Acum, e un pic schimbat, dar la fel de frumos și drăgălaș.

Să descoperiți cât mai mulți oameni frumoși și valoroși din Moldova care merită cu adevărat atenție. Să aveți parte de cât mai puține controverse și mai multe aprecieri.
Și neapărat, multă, multă inspirație.

Cu drag, Familia Jardan

Proiect susținut de:

Abonează-te la articolele

Vip Magazin