#familygoals by VIP Magazin | Familia Rimis

Vă aduceți aminte cum ați sărbătorit vârsta de 17 ani? Cred că veți spune că a fost alături de familie sau prieteni. Nici revista noastră nu face excepție. La cei 17 ani ai noștri am decis să petrecem așa cum știm noi mai bine – în stil mare și cu oamenii dragi nouă, cei care au fost eroii proiectelor VIP magazin pe acest fabulos parcurs. Le-am strâns. Sunt 17 la număr. Ca și cei 17 ani ai VIP magazin – frumoși, de succes, cu lecții de viață și experiențe. În timpuri însemnate de hashtaguri, conceptul de familie încă mai păstrează acea sfințenie, dragoste și putere ce o găsești doar acolo. Cum au fost ultimii 17 ani pentru eroii noștri, cum a fost colaborarea cu noi și ce viitor ne prevestesc, povestim în paginile acestui proiect.

Coordonare: Gabriela Tomag
Foto: Natalia Mitereva
Text: Iuliana Mămăligă

Familia Rimis

DAN, 27 ani
DIANA, 26 ani
ȘTEFANIA, 1 an

Ultimii 17 ani au fost generoși cu noi, chiar dacă am trecut prin multe greutăți și peripeții, am devenit mai puternici

Suntem o familie tânără, dar avem o experiență de viață foarte bogată. Mereu am fost uniți, visători și motivați să avem casa noastră, să creștem o fetiță minunată, să lansăm o afacere la noi în țară și să fim fericiți împreună. Ultimii 17 ani au fost generoși cu noi, chiar dacă am trecut prin multe greutăți și peripeții, am devenit mai puternici. Am ajuns la etapa când strângem roade, am rămas la fel de entuziasmați și vrem mai mult. Iubim această viață și tot ce ne oferă ea. Suntem recunoscători pentru tot ce trăim, știm că acești 17 ani au fost doar un început frumos, care nu are sfârșit.

Revista VIP magazin pentru mine a fost ca un ghid încă din adolescență. Nu știu cum, dar de fiecare dată vă reușește atât de frumos să promovați omenia, talentul și arta. În fiecare ediție se simte profesionalism și originalitate.

Vreau să mulțumesc echipei care stă în spatele evenimentelor fantastice, această aniversare se datorează oamenilor muncitori și creativi.

Cu drag, Familia Rimis

Proiect susținut de:

Abonează-te la articolele

Vip Magazin