#familygoals by VIP Magazin | Familia Roșca-Vacari

Vă aduceți aminte cum ați sărbătorit vârsta de 17 ani? Cred că veți spune că a fost alături de familie sau prieteni. Nici revista noastră nu face excepție. La cei 17 ani ai noștri am decis să petrecem așa cum știm noi mai bine – în stil mare și cu oamenii dragi nouă, cei care au fost eroii proiectelor VIP magazin pe acest fabulos parcurs. Le-am strâns. Sunt 17 la număr. Ca și cei 17 ani ai VIP magazin – frumoși, de succes, cu lecții de viață și experiențe. În timpuri însemnate de hashtaguri, conceptul de familie încă mai păstrează acea sfințenie, dragoste și putere ce o găsești doar acolo. Cum au fost ultimii 17 ani pentru eroii noștri, cum a fost colaborarea cu noi și ce viitor ne prevestesc, povestim în paginile acestui proiect.

Coordonare: Gabriela Tomag
Foto: Natalia Mitereva
Text: Iuliana Mămăligă

Familia Roșca-Vacari

VIOREL VACARI, 34 ani
VICTORIA ROȘCA, 32 ani
OVIDIU, 8 ani

Să nu vă părăsească niciodată inspirația, oamenii buni, care au ce povesti și cu ce molipsi de frumos, curajul și viața dincolo de limite.

Ultimii 17 ani, cred ca au fost cei mai intenși și mai responsabili ani din viața mea. Dar și plini de decizii. Acum 17 ani m-am rupt de sat, ca să fac un liceu la raion. După liceu, am intrat să fac o facultate la arte. Deși părinții scârțâiau tare la acest capitol. Toți mă vedeau la Drept, Administrare Publică sau chiar medic veterinar. Dar a fost să fie regie estradă. Și am îmbrățișat atât de mult această meserie, că e greu să mă dezbaier. La fel, am reușit să-mi fac familie, să nasc un copil, să mai fac studii, să merg pe urmele viselor și să nu mă opresc din a-mi crea umbra pe pământ.

Eu am colaborări tare frumoase cu VIP Magazin. Găsesc aici de fiecare dată oameni inventivi, creativi, toleranți, amabili și mega responsabili.

Să nu vă părăsească niciodată inspirația, oamenii buni, care au ce povesti și cu ce molipsi de frumos, curajul și viața dincolo de limite. Mulți ani și toți puternici!

Cu drag, Familia Roșca-Vacari

Proiect susținut de:

Abonează-te la articolele

Vip Magazin