#familygoals by VIP Magazin | Familia Ulianovschi

Vă aduceți aminte cum ați sărbătorit vârsta de 17 ani? Cred că veți spune că a fost alături de familie sau prieteni. Nici revista noastră nu face excepție. La cei 17 ani ai noștri am decis să petrecem așa cum știm noi mai bine – în stil mare și cu oamenii dragi nouă, cei care au fost eroii proiectelor VIP magazin pe acest fabulos parcurs. Le-am strâns. Sunt 17 la număr. Ca și cei 17 ani ai VIP magazin – frumoși, de succes, cu lecții de viață și experiențe. În timpuri însemnate de hashtaguri, conceptul de familie încă mai păstrează acea sfințenie, dragoste și putere ce o găsești doar acolo. Cum au fost ultimii 17 ani pentru eroii noștri, cum a fost colaborarea cu noi și ce viitor ne prevestesc, povestim în paginile acestui proiect.

Coordonare: Gabriela Tomag
Foto: Natalia Mitereva
Text: Iuliana Mămăligă

Familia Ulianovschi

TUDOR, 39 ani
CORINA, 39 ani
MADELEINE, 10 ani
MELISSA, 6 luni
MELINDA, 6 luni

Ultimii 17 ani din viața noastră sunt descriși drept un munte, cu un iceberg de zăpadă în frunte, ancorat de tendințe de ascensiune către noi realizări, împliniri și de fiecare dată cu noi surprize.

Ultimii 17 ani din viața noastră sunt descriși drept un munte, cu un iceberg de zăpadă în frunte, ancorat de tendințe de ascensiune către noi realizări, împliniri și de fiecare dată cu noi surprize. În cei 17 ani ne-am cimentat familia noastră, au apărut cele trei fetițe și am reușit și noi să atingem noi culmi profesionale. Dar, am reușit totodată să putem crea un cerc de prieteni, oameni valoroși și deosebiți, iar atunci când celebrăm ceva în familie, ei sunt alături de noi. Am avut realizări frumoase nu doar din punct de vedere profesional, dar și din punct de vedere personal.

Colaborarea cu revista VIP magazin a fost una prodigioasă și interesantă. Apariția familiei noastre pe coperta din decembrie 2020, premiul OMUL ANULUI 2018 obținut de Tudor pentru succesele din cadrul Ministerului de Externe sunt doar câteva dintre frumoasele noastre experiențe alături de această publicație respectată!

Avem deosebita plăcere și onoare de a felicita întreaga echipă VIP magazin! Îi dorim să rămână la fel de activă, cu idei noi pentru articole interesante și originale. Să aveți multă putere de muncă, inspirație și realizări frumoase!

Cu drag, Familia Ulianovschi

Proiect susținut de:

Abonează-te la articolele

Vip Magazin