#familygoals by VIP Magazin | Familia Vutcarău

Vă aduceți aminte cum ați sărbătorit vârsta de 17 ani? Cred că veți spune că a fost alături de familie sau prieteni. Nici revista noastră nu face excepție. La cei 17 ani ai noștri am decis să petrecem așa cum știm noi mai bine – în stil mare și cu oamenii dragi nouă, cei care au fost eroii proiectelor VIP magazin pe acest fabulos parcurs. Le-am strâns. Sunt 17 la număr. Ca și cei 17 ani ai VIP magazin – frumoși, de succes, cu lecții de viață și experiențe. În timpuri însemnate de hashtaguri, conceptul de familie încă mai păstrează acea sfințenie, dragoste și putere ce o găsești doar acolo. Cum au fost ultimii 17 ani pentru eroii noștri, cum a fost colaborarea cu noi și ce viitor ne prevestesc, povestim în paginile acestui proiect.

Coordonare: Gabriela Tomag
Foto: Natalia Mitereva
Text: Iuliana Mămăligă

Familia Vutcarău

VICTOR, 27 ani
VLADA, 26 ani
VICTORIA, 6 ani
VLADIMIR, 1 ani

Pentru noi, 17 ani sunt o jumătate de viață. Am reușit să facem de toate în acest timp.

Pentru noi, 17 ani sunt o jumătate de viață. Am reușit să facem de toate în acest timp: studii, familie, copii, carieră, casă. Multe proiecte frumoase pentru noi și pentru țară.

Suntem la prima colaborare cu revista, dar am interacționat cu echipa anterior și ne-au plăcut oamenii care lucrează aici.

Vă dorim mulți cititori, subiecte interesante, oameni de valoare
despre și pentru care să scrieți!

Cu drag, Familia Vutcarău

Proiect susținut de:

Abonează-te la articolele

Vip Magazin