FC Sheriff alege Florentino Delure! Vezi cum arată noile „uniforme” ale sportivilor

Eleganța și stilul echipei FC Sheriff trec la un nivel nou prin colaborarea cu leader-ul din industria fashion Florentino Delure. Prestigioasa casă de modă devine croitorul personal pentru fiecare jucător al echipei FC Sheriff. Interesul brand-ului Florentino Delure pentru lumea sportului se bazează pe două criterii primordiale împărtășite cu această echipă de fotbal: căutarea excelenței și inovației. Pe parcursul anilor, Florentino Delure și clubul de fotbal FC Sheriff au devenit lideri în sectoarele lor la nivel global, iar o astfel de colaborare fructuoasă între aceste două puteri rămânea doar o chestiune de timp.

Pe 27 Septembrie, faimosul stadion Santiago Bernabeu din Madrid s-a cutremurat grație eleganței și stilului pe care le-au adus cei 22 jucători FC Sheriff prin ținutele sale noi. Florentino Delure s-a încumetat să îmbrace fiecare sportiv din echipă în costume din linia FLEXO croite pe măsurile personale a fiecărui jucător. Fiind executate din țesături prețioase, aceste costume FLEXO de culoare navy blue întruchipează combinația de eleganță în stil și libertate în mișcare. Datorită construcției Zero-Gravity, această ținută le permite jucătorilor FC Sheriff să călătorească distanțe lungi în confort maxim, astfel ca performanța sportivă a echipei să nu fie influențată negativ, ba din contra, să fie facilitată.

Felicităm echipa FC Sheriff cu o victorie istorică împotriva clubului cu renume mondial Real Madrid în ospeție, pe stadionul Santiago Bernabeu, cu scorul 1-2. Mass-media internațională a marcat rezultatul acestui meci de pe 28 Septembrie ca fiind surpriza întregului campionat Champions League, fapt pentru care Florentino Delure îî dorește echipei să continue în același spirit de a învinge toate echipele pe care le întâmpină în calea de a deveni campioni!

Pentru a cunoaște mai mult despre colaborarea brand-ului Florentino Delure cu clubul sportiv FC Sheriff, vă invităm să urmăriți canalele de socializare Florentino Delure:

Florentino Delure Instagram:

https://www.instagram.com/florentino.delure/

Florentino Delure Facebook:

https://www.facebook.com/FlorentinoDelure/

Florentino Delure Youtube:

https://www.youtube.com/c/FlorentinoDelure2021

Abonează-te la articolele

Vip Magazin