Filosofia pălăriilor Julie Anne Milinery

Pălăria – accesoriul versatil, cuceritor sau misterios, cu chef de flirt sau joacă, te cucereşte indiferent de circumstanţe. Fie că eşti fanul clasicului sau al stilului contemporan, nu ai cum să treci indiferent pe lângă o vitrină cu pălării.

Iuliana Chiroşca este fondatoarea brandului de pălării „Julie Anne Milinery”, unul ce te lasă să evadezi într-o lume în care aceste accesorii prind forme şi culori variate. Accesorizate sau elegante prin fineţe şi minimalism, aceste piese sunt create pentru a scoate în evidenţă personalitatea şi atitudinea persoanei care le poartă.

Iuliana creează pălării dintre cele mai originale. Ai ce alege pentru orice ocazie, gust şi stil. Designul este unul din cele mai originale şi poate inspira o ţinută. Contează atitudinea şi starea de spirit a persoanei care o alege.
O pălărie va atrage mereu atenţia, indiferent de situaţie sau circumstanţe. E acel accesoriu ce nu are nevoie de prea multe explicaţii ca să fie înţeles ori să îţi înţeleagă nevoia de a impresiona.

Julie Anne Millinery Iuliana Chiroșca
Mob: 79962658

captura-de-ecran-din-2018-07-10-la-11-36-53

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin